Web Analytics
Jump to content

Peripheral Vision søker gitarist (Og andre bandmedlemmer)


PeripheralVision
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen!

Vi i bandet Peripheral Vision (For øyenblikket en trommis å bassist) søker band medlemmer, det vi søker etter er en gitarist (Eller to) en vokalist, å keyboard spiller, vi bor i Oslo området og rundt (Kløfta å Lørenskog) så du burde være fra området rundt Oslo, du burde være i alderen fra 15 til 20 :)


Sjangeren vi ønsker å spille går innenfor Progressiv Metal og Post-Metal, med insperasjon fra Ambient musikk, og andre sjangre (F.eks. Electronica) med et sterkt fokus på å ekserimentere litt med effekter, rytmer osv.
Bandet er nylig oppstartet (Startet egentlig i Desember 2012) så du vil få mulighet til å være med i den kreative prossesen fra begynnelsen. Vi som er i bandet for øyenblikket er veldig åpene for å ha flere sjangere i musikken men hoved puktet er Metal musikk.

Angående spesifikasjoner osv er det for det meste fritt fram, hvis du er gitarist så hadde det vært et pluss om du hadde en sju-strenger men det er ikke nødvendig i det hele tatt.
Vi er interesert i å ha en kvinnlig vokalist, like mye som en mannlig så det er ikke noe problem der heller.


Hvis du er interesert i en av stillingene (Eller flere for den saks skyld) så kan du ta kontakt med meg på:

EccentricRainbow@Hotmail.com

Hilsen Rino.

Edited by PeripheralVision
Link to comment
Share on other sites

Hei Christopher (Sorry hvis jeg skrev det feil)

Med Progressiv Metal så mener vi for det meste at det blir mye forskjellige takter å spille i (7/4-5/4 osv) alstså uvanlige takter. Kanskje poly-rytmer og/eller polymeter/polytakter.

Og det at sangene kan komme opp i lang lengde, eller i hvertfall noen av de. Og de fleste tekstene (Hvis vi får i tak i en vokalist eller lignende som har en bra stemme å kan skrive) kommer til og handle om andre ting en det generiske pop musikk tekstene (Altså kjærlighet, fest osv er ikke det vi kommer til å skrive mest om)

Og at det kan bli mye improv når det gjelder f.eks gitar soloer/keyboard soloer osv.

Alt høres kanskje litt ut som veldig avansert, men det er nok enklere en det høres ut som haha.

Håper det ga noe mening :)

Hilsen Rino.

Link to comment
Share on other sites

Å >.<
Sorry, jeg tenkte meg ikke helt om der, så sorry for det.

Men, det jeg tenkte på er litt i stil med TesseracT, Dream Theater (Ikke så veldig mye men litt) Opeth, Brian Eno, Biosphere (De to er Ambient delene av musikken) Porcupine Tree, Pink Floyd og et par andre band. Men jeg tror det burde gi et lite bilde av hvordan vi vil spille.

Men det som er tanken er musikk som har Ambient konsepter (altså atmosfærisk musikk da. Gitar spiller jo en stor rolle i det så klart) Og er Heavy musikk, men altså mye eksperimentering :)

Jeg er dårlig på og forklare desverre, men håper at det ga noe mening? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.