Web Analytics
Jump to content

PROBLEM! med pedalbrettet, hjelp


Stratman

Recommended Posts

Har fått et veldig uvanlig problem med pedalbrettet mitt. Brettet mitt består av (i rekkefølge):

- Digitech Whammy

- ISP Decimator G-string

- T.C Nova Drive

- T.C Polytune

- T.C Nova Delay

- EHX Holy grail nano

(Carl Martin pro power strømforsyning)

Problemet er at jeg ikke får noen lyd. Når jeg tester pedalene separat fungerer pedalen bypass men når jeg skrur på pedalen er det ingen signal. Og ja, jeg har prøvd med andre jacker, annen strømforsyning, annet strømuttak, annen forsterker og alt det der. Og det virkelig merkelige er at dette skjer rundt halvparten av gangene. Den andre halvparten av gangene funker brettet helt normalt. Jeg har vært på 4sound og forklart problemet og testet brettet og vi konkluderte med at det er noe galt med hver enkelt pedal. Vi trodde gjerne at det det var kretskortet i hver enkelt pedal som var gått men det såg fint ut. Og siden pedalene ofte fungerer så kunne det ikke være det. Fyren som jobbet der sa han aldri hadde vært borti noe lignende. Det kan virke som om det på et eller annet tidspunkt har blitt kjørt et signal gjennom brettet som har slått ut på alle pedalene?

Er det noen der ute som har vært borti noe lignende eller som har en anelse om hva som kan være årsaken/løsning til problemet??

Setter stor pris på alle svar, dette er virkelig frustrerende.

Link to comment
Share on other sites

Har brukt dette oppsettet lenge og ikke hatt noe problem med det tidligere. Hva er en klokkekrets?

Klokkekrets: Kunne svart f.eks en LE555 chip, men det er ikke sikkert deg bringer oss nærmere en avklaring :D. Sånn jeg forstår det er det en del av en krets som sender ut elektriske pulser med en gitt frekvens, andre delkretser bruker da denne pulsen som klokke. Men hvis du har to apparater som har hver sin klokke, og klokkepulsene lekker fra det ene til det andre apparatet via f.eks signalledningen eller delt strømforsyning så kan det fort bli litt forvirring. Da blir det to sjefer med forskjellig agenda som gir ordrer til en stakkars arbeider.

Link to comment
Share on other sites

Enig i at det er litt snodig at klokke-problemet skulle oppstå nå.

Er de to Nova enhetene koplet til carl martin forsyningen?

(så vidt jeg kan se trekker Nova Drive'en 380mA/12V, og jeg vil tro Nova delayen trekker noe av det samme. De heftigste utgangene på CM'en kan vel bare levere 220mA/12V? Kanskje du har blåst strømforsyningen? Ser riktignok at du sier du har forsøkt forskjellige strømforsyninger)

Link to comment
Share on other sites

Enig i at det er litt snodig at klokke-problemet skulle oppstå nå.

Er de to Nova enhetene koplet til carl martin forsyningen?

(så vidt jeg kan se trekker Nova Drive'en 380mA/12V, og jeg vil tro Nova delayen trekker noe av det samme. De heftigste utgangene på CM'en kan vel bare levere 220mA/12V? Kanskje du har blåst strømforsyningen? Ser riktignok at du sier du har forsøkt forskjellige strømforsyninger)

Det er sant, vet ikke hvorfor jeg har oversett at de helst skal ha 380 mA. Har brukt de lenge på 220 mA men har funket fint til nå hvertfall. Men tror du det kan ha sendt noe signaler til de andre pedalene som gjør at de ikke fungerer?

Link to comment
Share on other sites

Spørsmål:

1. Når du sier det er samme problemet med pedalene separat, betyr det at problemet kommer og går når du kjører en og en pedal?

2. Når du sier at du har forsøkt en annen strømforsyning; kom og gikk lyden da også?

3. De gangene det ikke fungerer: er det da lys i display /leds/ osv på pedalene (evt andre tegn på de får litt strøm ihvertfall).

4. Når du testet pedalene separat; var alle de andre pedalene koplet fra både signalkjede og strømforsyningen? M.a.o. kun en pedal var koplet til strømforsyningen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.