Web Analytics
Jump to content

Spraking og knitring fra forsterker ..? Kan stenges..


Tarzan

Recommended Posts

Ja så mannet jeg meg omsider opp her for noen mnd siden...Blackstar`n må selges, den brukes jo ikke.. Jeg har den liggende til salgs her på forumet. Så var det en forumitt som idag var interresert i prøvespille den, så jeg tørka støv av den å bærte den opp i stua.( Siden den ikke har vært brukt på gud vet hvor lenge..) Plugga i og dro noen riff, testa kanalene, skrudde og herja for å teste alt.. No worries alt hørte nice and dandy ut. Så kommer han som skal prøvespille den ( hyggelig kar forresten :) ) Plugger inn drar noen riff, så begynner det å sprake veldig lavt på clean kanalen. Jaja tenkte jeg, sikkert en råten kabel.. Bytta kabel, men faenskapet ble bare verre, denne gang også på lead kanalen. . Så satt den igang så jævli at jeg bare måtte switche den helt av. Så utolig kjiipt.. Men nok om det, hva i huleste kan detta grunne i? Noen som har snøring på detta? Den har stått veeeeldig lenge uten å bli brukt.. Kan det være støv??

Problemet er altså at det spraker veldig når ampen har stått på en liten stund..

Edited by Tarzan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.