Web Analytics
Jump to content

Hotflush 212 30w annyone?


fender77

Recommended Posts

Driver å titter på amper om dagen og kom tilfeldigvis over noen, for meg ukjente, hotflush amper på norske nettbutikker.

Jeg bor rimelig langt unna noe som helst, så tenkte jeg skulle høre om noen hadde kjennskap til disse før jeg begynte organisering av reise for å få testet... Fant lite informasjon om disse på verdenswebben. Noen som har en slik/har prøvd?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • 2 weeks later...

Jeg har nå skaffet meg en Hotflush dual 30, og har fått testa og modda litt. Det ser ut til å være en slags AC30 kopi.

Den har solid byggekvalitet og ekte fjærklang. Tremoloen låter fint, om trent som vox. Cleankanalen låter veldig bra, mens jeg synes vreng kanalen er litt tynn i bunnen. De to kanalene har felles eq, så det er en ulempe. Jeg har inntrykk av at bright-modus er permanent innkoblet i vrengkanalen. Kunne tenke meg å få endret det.

Den låt helt ok når jeg fikk den. Kjøpte den brukt. Men den låt litt hardt med relativt gjennomtrengende øvre mellomtone og diskant.

Jeg har testet ut litt ulike rør og høyttalerelementer, og har foreløpig kommet frem til følgende oppsett:

Rubytubes 12ax7 preamprør er byttet til:

V1 NOS Raytheon 12at7

V2 NOS Silvana 5751

V2 og 3 PM Guitartubes 12ax7 T

V2 og 3 skal byttes med NOS 12ax7, og TAD utgangsrør skal byttes med NOS 6l6

Høyttalerelementer:

Wgs ET65 og G12Q

Nå låter den meget bra! Varm klang med passe chime. Har ikke forsøkt å skru skikkelig opp enda. Mulig G12Q ikke greier å holde tritt med ET65. Vrengkanalen låter mye varmere og fyldigere nå. Jeg regner med at dette vil bli enda bedre når jeg får byttet resten av røra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.