Web Analytics
Gå til innhold

Hr Sanders

Medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om Hr Sanders

 • Rang
  Nybegynner

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tønsberg

Nylige profilbesøk

1 120 profilvisninger
 1. Jeg ser at enkelte har montert en plate mellom pickupene på bassen. Det ser veldig greit ut med tanke på å ha flere forankringspunkter for tommelen. Noen som vet hva det heter, hvor man får kjøpt slikt, og om det har flere funksjoner enn for å forankre tommelen? Øystein
 2. Jeg har en les paul som i utgangspunktet låter litt bright. Jeg har hatt SD ap2 slash i dem, og da låte fint og ikke for bright. Jeg byttet ut disse med et sett Cream T custom scream fordi jeg trengte ap2 i en anne gitar, og ville teste Cream T sette. Custom scream er rimelig hot i bridge, men relativt moderat i neck, min måler hhv 14,3 og 7,5, og har a5 magneter. Gitaren låter nå litt bright. Vurderer å bytte til a2 eller a3 magneter. Hva tror dere om det?
 3. Har ikke funnet forhandler i Norge. Har bestilt fra Haar Guitar i Nederland.
 4. WGS ET90 kunne kanskje vært noe. Jeg har flere WGS elementer, og synes dr låter kanonbra!
 5. Jeg har en usedvanlig sterk ulyd i ampen, type "mellom to stasjoner på FM-båndet" som av og til gjør seg gjeldende når jeg spiller enkelte toner. Det er ikke en mekanisk støy som rørrasling eller løse deler. Jeg har forsøkt rørbytte, renset alt av inn og utganger og søkt etter dårlig kontakt. Jeg har vært inne på tanken om at den trenger biasjustering, men ser ikke helt sammenhengen mellom ulyden og symptomer på feil bias. Jeg trenger enten gode tips til mulige feilkilder, eller tips til en god ampdoktor, gjerne i Vestfold. Forslag?
 6. Resultatet av potmeter og cap byttet ble meget godt. 300k volume og 250k no load tone, 0,033mF cap og fireveisvender. Må justere tonepot slik at den har minimum load i neck posisjon og no load ved rein bridge. Er fremdeles interessert i forslag til kobling av S1.
 7. Har brukt trestjerners gulvlakk til heavy relic strat med godt resultat. Finnes i matt. Lakken er vannbasert. Jeg blandet inn pulverkaffe for å få gulnet farge. Lukter godt!
 8. Antageligvis liten forskjell så lenge capen er god, men moro å bytte lell! Ero-capen er i hvertfall god. Noen som kjenner til db-capen? Slenger inn et tilleggspørsmål: Jeg har en restecaster (tele) med singlecoil i neck og humbucker i bridge. Er pt satt opp med fireveisvener, 500k potmeter i både volume og tone, og 0,033 mF cap. Den låter veldig bright, så jeg har tenkt å bytte potmeter til 300k volume og 250k no-load tone og 0.033 cap. Utfordingen er selvsagt at singlecoil låter brightere enn humbucker. Noen som har tips om hvordan jeg får balansert klangen. Har et S1-potmeter liggende som jeg kan koble opp.
 9. Litt placebo må man leke seg med! Moro å lodde ?! Monterte Ero capen i en gitar i dag, men byttet pickup i samme slengen, så jeg kan ikke uttale meg om klangen endret karrakter. Jeg fornemmer at det har vært en debatt om ulike caps med samme verdi endrer klang....? Jeg vil tro at ulike typer caps endrer klangkarrakteristikk når den aktiveres, dog særdeles marginalt.
 10. Var innom en elektrobutikk i dag og fikk tak i noen gamle caps. Noen som kjenner til denne og som har testet den i gitar?
 11. 6 sadler i metall av ukjent fabrikat, american deluxe lignende.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.