Web Analytics
Jump to content

G-K MB800


Bugbass

Recommended Posts

Dette er min første G-K amp, og etter å ha levd med den i noen uker, er jeg såpass imponert at jeg slenger inn en liten review. Da jeg plukka opp boksen på posten, begynte jeg å lure på om det i det hele tatt var noe inni eska, for den veide omtrent ingenting...men ut kom det en blank liten boks med noen små håndak på hver side av fronten. Knappene kjentes skikkelig billig ut, ingen motstand og kommer du borti, så skrur du bort alt som er. Ikke det beste førsteinntrykket der altså. Men om ampen ser og kjennes litt billig ut, så var det glemt etter første tonen. Dette her låter kuler og kruttt, mye krutt!! Veldig punchy in-your face-lyd, og så sinnsykt høyt den spiller! 800w kontinuerlig i 4 ohm, og over 1000w peak. Den eneste ampen jeg har vært borti som kan levere noe lignende, er Aguilar DB751, og muligens den nye EBS Fafneren.

Ampen er i utgangspunktet veldig clean, men går du over på FET-kanalen og gainer opp, gir den en fin og varm growl. Eq-en er rimelig basic med faste frekvenser, men den fungerer veldig bra, og det enkelt å skru seg inn. Lydmessig plasserer den seg i andre enden av skalaen enn Streamliner900. Der STL900 låter soft fløyel med søt karamell i toppen, er MB800 pur kraft.

Med denne ampen i ryggen er det lett å høre alt du gjør på bassen, lyden er artikulert og punchy med plenty dynamikk. Alle mine basser låter fint gjennom G-K ampen, og særlig får den fram nyansene i de to passive Fender bassene, en p og en jazz. Jeg har testet ampen på et Genz Benz 410 og ei TC RS210 kasse. antageligvis funker den på de fleste kasser, i og med at den er stram og nøytral, bortsett fra at det er ganske mye topp. Veil pris er 8145. Anbefales!

Edited by Bugbass
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.