Web Analytics
Jump to content

Walden Akustisk gitar - Mikrofoninngang løs


raptopp

Recommended Posts

Hei!

Kjøpte en ny Walden akustisk gitar med mikrofon hos Riff Trondheim i januar. Etter Riff la ned dro jeg til 4sound for å få ordne et feste til reim. Har siden spilt med reim og denne reimen har vært festet hvor inngangen til jacken er, naturligvis.

Da jeg skulle ta av reimen en dag så kjente jeg at inngangen var helt løs og den sitter nå ikke fast. Prøvde å skru litt, men kjenner at det er litt motstand, tipper at det er noen ledninger som hindrer dette.

Har sendt mail til Riff sin nettbutikk, men jeg regner med at dette må jeg prøve å ordne på egen hånd.

Vet noen hvordan dette kan fikses? Evt hvor mye det vil koste om jeg tar den ned til 4sound?

Legger ved bilder her så dere kan se.

Mvh

Stian

post-12100-0-54204900-1364203119_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Ikke bruk lim, da vil den løsne igjen snart. Du må heller ikke skru hylsa rundt, da kan du ødelegge ledningene/ koblingene! Det er ikke meninga at hylsa som ligger inne i gitaren skal skrus rundt.

Ser ut som om du har skrudd ut gjengene i selve hylsa slik at den har blitt for lang. Da må du justere den. Det kan være litt fiklete, men skal være en overkommelig oppgave. Monterte jackinngang på en akustisk for ikke så lenge siden, og det blei en del justering før jeg fikk det til.

Se for eksempel her hvordan det henger sammen.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svarene!

De hjalp meg på Riff i Trondheim (var to karer der som skulle rydde ned). De måtte stramme gjengene fra innsiden. Må kanskje gjør dette senere og legge en ekstra skive på. Takk uansett for svar!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.