Web Analytics
Jump to content

Suhr Corso - Tidenes kuleste lunchbox?


Recommended Posts

Kom over denne lille saken når jeg så Pete Thorn sin video på Huge Racks, og jeg må si at jeg synes dette låter grisefett. Noe av det må jo selvsagt tildeles Pete sin spilling, men uansett så låter dette kult i mine ører. Prisen kommer til å ligge på $999 i følge Suhr sin nettside.

Lunchbox-amper har jo vært i vinden de siste årene og frem til nå har Egnater Tweaker vært en av de kuleste ampene i denne størrelsen jeg vet om. Nå virker det som den må vike sin plass for Suhr for min del.

Link to comment
Share on other sites

Fantastisk!

Herlig cleantone på slutten der og i tillegg til de fine vrenglydene.

Digger Axe FX videoene til Pete Thorn og. Killer gitarist!

Hm, kanskje jeg burde ha en sånn stående i stua når jeg ikke gidder drasse Axe'n til og fra øving og skole:)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 years later...
40 minutter siden, ericmb01 skrev:

Nuvel.. har en Corso paa salg paa finn.no men ingen som er interessert. 10KNOK.herlig!!

 

hvorfor jeg selger? den spiller ikke lavt nok for der jeg bor..

1) Finner den ikke på finn.no

2) Om den er tilsalgs for 10K så er den nok overpriset. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.