Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

EZMIX 2


Anbefalte innlegg

For å anbefale EZMix må man nesten vite om du faller innen gruppen EZMix retter seg mot.

Meningen med EZMix er å tilby en rekke ferdiglaget presets for å slenge på diverse spor i miksen. Slik slipper du å måtte sette opp en insert chain selv. EZMix er rettet for folk som vil ha OK miks uten å bruke tid på å sette opp alt selv. Fordelen er at du sparer tid og presetene i seg selv er ikke så dårlige. Ulempen er at du ikke har mye styring på presets, bortsett fra et dreiehjul eller to for å justere innstillinger. Alt er ellers skrevet i stein.

Skal du ha flere presets, må du kjøpe disse utenom. Prisen for slike packs er ikke høy, men du er heller ikke garantert til å finne akkurat det du trenger.

Ellers har EZMix2 fått amp-simulator i tillegg til mixer presets. Det kule; ikke så verst lyd. Det ukule; Lite du kan justere på. Cab-sim er eksempelvis låst.


Sånn praktisk sett har jeg fått bruk for EZMix til skarptrommen for å gi en enkel boost og tape-saturation. Sånn sett har jeg ikke fått igjen mye for pengene, men man kan jo bruke det overalt. Vokaler, bass, trommer, gitarer, master chain, osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.