Web Analytics
Jump to content

EZMIX 2


Recommended Posts

For å anbefale EZMix må man nesten vite om du faller innen gruppen EZMix retter seg mot.

Meningen med EZMix er å tilby en rekke ferdiglaget presets for å slenge på diverse spor i miksen. Slik slipper du å måtte sette opp en insert chain selv. EZMix er rettet for folk som vil ha OK miks uten å bruke tid på å sette opp alt selv. Fordelen er at du sparer tid og presetene i seg selv er ikke så dårlige. Ulempen er at du ikke har mye styring på presets, bortsett fra et dreiehjul eller to for å justere innstillinger. Alt er ellers skrevet i stein.

Skal du ha flere presets, må du kjøpe disse utenom. Prisen for slike packs er ikke høy, men du er heller ikke garantert til å finne akkurat det du trenger.

Ellers har EZMix2 fått amp-simulator i tillegg til mixer presets. Det kule; ikke så verst lyd. Det ukule; Lite du kan justere på. Cab-sim er eksempelvis låst.


Sånn praktisk sett har jeg fått bruk for EZMix til skarptrommen for å gi en enkel boost og tape-saturation. Sånn sett har jeg ikke fått igjen mye for pengene, men man kan jo bruke det overalt. Vokaler, bass, trommer, gitarer, master chain, osv.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.