Web Analytics
Jump to content

Snodig problem


Godin

Recommended Posts

Jeg hadde en snodig opplevelse på sist spilling. Da jeg fyrte opp ampen, var volumet mye høyere enn normalt. Det var bare på den ene kanalen. Volumet på 3,5, var som 6 normalt. Problemet var borte da jeg testet 10 min senere på varm forsterker. I tillegg til å være høyere enn normalt, var lyden veeeldig skarp og nesten uten bass...

Da jeg kom hjem, testet jeg på nytt, med samme resultet.

Det er en Deluxe Reverb-mer-eller-mindre-klone.

Rørene virker ok.
Noen som har en ide?

Link to comment
Share on other sites

kan det være et lodde-brudd som utvider seg når ampen blir varm....?

Det kan godt være. Jeg har ikke hatt noen defekte loddinger, siden jeg bygde den for 5-6 år siden.

Det hadde bare vært kjekt åvite hvor jeg skal begynne å lete...

Link to comment
Share on other sites

Har du skjema? Jeg er ikke så stødig på rør, men.. Begynn med å måle forspenningene til rørene. Kan nesten virke som en kondensator har gått kaputt. Det logiske ville vært å sjekke på den kanalen det gjelder, og der det er lavpassfilter i kretsen.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.