Web Analytics
Jump to content

Hvilken looper


sidney

Recommended Posts

Har planer om å kjøpe meg en looper. Har fortrinnsvis sett på de 3 modellene fra boss, men er åpen for andre innspill. Jeg kommer ikke til å bruke den live og ikke med mikrofon. Skal egentlig bare ha den som leketøy hjemme med gitar og bass. Det er fint om man kan lagre det man tar opp. Den eneste preferansen jeg har foreløpig, er at jeg liker størrelsen på RC3 og RC 30 bedre enn størrelsen på RC300. Samtidig er jeg redd for å kjøpe den minste og oppdage at det er morsomme funksjoner jeg skulle hatt på de to største. Pris er ikke noe tema og jeg kan leve med størrelsen på RC300 også... Hvem bør jeg velge? Jeg er naturligvis også åpen for andre merker.

Link to comment
Share on other sites

JamMan Solo XT har mulighet for å sette BPM, som er noe jeg savner på Boss Loop Station (den har tap tempo, men ikke en spesifikk BPM-innstilling).

Til gjengjeld er rythm-guide-mulighetene på Boss ganske gode. Jeg har brukt dem mye, og de 10 ulike rytmene er valgt ut med omhu, tror jeg, for her kan man dekke inn rytmen for flere sjangere enn man skulle tro. Har også brukt denne på bandøvelse når trommis ikke er til stede, og bruker rythm guide 95% av tiden alene når jeg ikke øver til originallåta. MYE bedre og kulere enn en kjip metronom.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.