Web Analytics
Jump to content

Tre studioinnspillinger jeg er med på!


Knewt
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Har vært med på studio-innspilling for et par uker siden, nå er visst miksen ferdig.

Jeg spiller bass på disse tre sangene, under.

Det meste er gjort live i studio uten klikk, så noe temposkifter og den slags tull er det nok. (Noe ble lagt på etterpå)

Tatt opp på et studio i Vestfossen (mellom Hokksund og Kongsberg), som egentlig driver mest med jazz, blues og lettere sjangre..

De Syv Små Dverger - En Ny Starts Saga

Dette er noe folkemetal-insperert. Vet ikke helt hva jeg skal si om den, og hvilket "folk" den henter inspirasjon fra. Noe gupsy-inspirert, mens noe kanskje er mer norsk folk, ikke vet jeg.

På sangen er det clean gitar, vrengt gitar, lead gitar, bass, trommer, fiolin, synth, mandolin, to growlespor.

TIlbakemeldinger? Denne startet med at en av gitaristene laget et lite riff (cleanriffet i begynnelsen), så ballet det på seg...

https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal/folk-ish-metal

LAGT TIL 13.02.13:

Her er to andre sanger jeg også var med på.

Kan begynne med Moist Monster-sangen. Vi starta opp som fire stykker som spilte mer rett frem thrash metal, uten vokal. Etter hvert har vi blanda inn litt andre sjangre, og noen av sangene er litt progga og noen har litt death i seg. Jaja. Etter hvert ble en i klassen med på vokal, og her er den nyeste sangen:

https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal/moist-monster-fakksjitt-i

Jeg er også med en i trio, med meg på bass, gitarist/vokalist og trommis. Spiller noe ala gammel heavy metal, med litt Pantera-vibber kanskje?

https://soundcloud.com/knut-paulsen-bj-rndal/m-neflesk-beware

Edited by Knewt
Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg aversjon mot kombinasjonen av folk og metal, særlig norsk folkemusikk, men dette låt langt bedre enn fryktet.

Savnet litt mer trøkk, og partiet fra 1.30 synes jeg ikke fungerte helt. Var heller ikke overbegeistret for gitarsoloen som gikk parallelt med vokalen fra ca 2.15. .

Gjetter en våt ullsokk på at noen av dere har hørt en del på Nokturnal Mortum :-)

Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemeldinger! :-)

Glemte å si dette men:

Jeg er kanskje enig i at det rolige partiet ikke er det mest spennende, men jeg liker det. Det ble lagt på og øvd inn fredag før vi gikk i studio (mandag), fordi læreren mente sangen var for kort...

Takk takk Truckstop!

Nå har jeg forresten lagt til to nye sanger som kom fra miks idag!

Hvordan bygger jeg inn soundcloud-spilleren?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.