Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Søker bassist og vokalist til å starte rockeband i Trondheim


rocknroll94

Anbefalte innlegg

 • 7 months later...

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Sivert O
   Vokalist søker resten av band i Trondheimområdet.

   Jeg har lyst å starte et band som spiller Rammsteinlåter med nordnorsk vokal. Sterkt inspirert av Rammsund selvsagt, bare med en nordnorsk istedenfor nynorsk vri.

   Da jeg selv er en relativt fersk vokalist, kan jeg ikke kreve noe særlig minimumsnivå av ferdigheter hos de andre bandmedlemmene.
   Vil understreke at dette er i utgangspunktet mest for moro skyld, men er åpen for å ta det mer seriøst dersom resten av bandet skulle ønske det.
   Har verken instrumenter eller øvingslokale tilgjengelig, så det må noen andre skilte med.
    
   Optimistisk og ydmyk hilsen
   Sivert O.
  • Av DanielRichards1970
   Kaller alle (middelaldrende) musikere!
   Føler du deg fremdeles som en ungdommelig rebell, til tross for at du er en tobarnsfar i 40-åra? (eller lignenede)
   Ønsker du å puste liv i gamle musikalske ferdigheter?
   Har du lyst til å møtes med likesinnede i samme alder for  å spille musikk?
    
   DU ER IKKE ALENE!
    
   Nå er tiden inne. Ikke sitt på gjerdet. Sammen kan vi skape noe ekstraordinært!
   Ambisjon: Å møtes på regelmessig basis, spille musikk, prate og le - og kanskje spille for et publikum av og til. Teknisk dyktighet er ikke avgjørende - men lidenskap, entusiasme, en eklektisk smak og vilje til å eksperimentere er.
   Om meg:
   Jeg er en 45 år gammel engelskmann bosatt i Trondheim siden 2009. Jeg spilte bass i et antall (ukjente) band i England mellom 1989 og 2006. Nå spiller jeg elektrisk gitar også.
  • Av PurplStrat
   Medlemmer søkes til band/songwriter-prosjekt.
   Jeg søker i hovedsak etter fundamentet, trommer og bass, men alle instrumenter er ønskelige.
   Prosjektet har ikke kommet lengre enn hva som sees her, men det alt må starte et sted?
   Søker ikke de som forventer å komme til dekket bord, men de som kan bidra med sin stil og synspunkter i et mylder av ideer og sjangre.
   Jeg er selv en gitarist på 25, spilt i 14, betegner meg som ok+ innenfor sjangerne rock/blues/contry. Inspirert av Mark Knopfler, David Gilmour, John Mayer, Eric Clapton, U2, Eagles, Springsteen, Genesis, Oasis, Coldplay, og da skjønner dere tegninga.
   Krav: Oppmøte og innsats, 3-4 års erfaring minimum, og du må aller helst være trivelig!
   kontakt: jsrestad@gmail.com
  • Av Larskva
   Hei!
   93 model som nylig har flyttet til Trondheim ser etter noen å spille med.
   Hører på aaaaalt mulig av musikk men foretrekker å spille alt i fra blues, poprock, punk til heavy metal/harcore osvosv. (Kvelertak, Ondt blod, Avenged Sevenfold for å nevne noen men dog ikke på et nivå der jeg takler synyster gates soloene)
   Spiller hovedsaklig gitar.
   Har ingenting imot coverband men har et mål om å lage noe selv og etterhvert.
   Kvelertak - Ordsmedar av rang
   Ett par år gammel cover video.

   Ikke nøl med å ta kontakt!
   Lars
  • Av ThomasM
   Hei,
   Jeg er en 34 år gammel rockegitarist med litt rust i fingrene. Bor i Trondheim, og har familie her. Etter å ha savnet et skikkelig band de siste 15 årene føler jeg det er på tide å komme i gang igjen. Selv har jeg spilt gitar i om lag 25 år, og koker fortsatt på den samme rock/heavy metal greia som jeg startet med. Har mange riff på lager, og skriver en del selv. Noen smakebiter på riff og spillestil kan høres her: http://soundcloud.co...lidahl-m-rtsellHar vært så heldig å få med en gitarist til med samme musikksmak - og har gjennom han tilgang til et godt lokale med en del utstyr som kan leies for en rimelig penge.
   I vår søken leter vi etter en trommeslager som har både erfaring og lyst til å gi oss et solid batteri. Tilhørende bassist står også på ønskelista. Vi ønsker en innledende prat for å avstemme visjoner og kjemi. Det skal sies at dette er et hobby-prosjekt, men at en og annen innspilling kan ligge som et ønske en gang i fremtiden.
   Det skal sies at jeg reiser en del i jobb, så jeg ser for meg øving 1-2 ganger pr mnd, og gjerne i helg. Kanskje starter vi med et par låter for å finne varme og kjemi før vi begynner å skrive materiale selv. Jeg er mest keen på å lage materiale, og senere spille dette inn i studio. Regner med å møte likesinnede som også har familie, men samtidig har økonomi til å bidra til øvingslokale. Om noen sitter på lokaler er det supert! Planen er ikke å tjene penger, eller holde konserter, men å få sammen et skikkelig band slik at en kan vurdere plate og konserter etter hvert om det skulle bli ønskelig.
   Litt om bandet:
   Vi er nå 2 gitarister, og har øvingslokale tilgjengelig. Lokalet er billig, så det blir ikke mange kronene på hver. Det vi må få på plass nå er:
   * Trommeslager med eget slagverk (kan godt være elektronisk slagverk)
   * Bassist med egen rigg. (Mulig vi kan spørre pent om å få låne en rigg)
   * Vokalist (dette haster ikke, da vi må få på plass kompet først)
   Vi satser primært på å skrive egne låter, og har muligheter for innspilling av dette. Noe cover må vi vel ta for å varme opp, eller bare hente inspirasjon fra. Men primært ønsker jeg at vi alle drar inn tanker og ideer slik at vi setter sammen noe kult for alle. Sjekk for øvrig ut teaserne jeg har lagt ut på linken over for å få et hint av hvilken retning. Vi snakker 80-90-talls Hard Rock/Heavy Metal.
   La oss ta en kaffe, og prate nærmere om hvordan vi skal gå frem! Send meg en mail (Thomas_mortsell@hotmail.com) eller ring meg (950 86 240) så prater vi oss til et møte.
   Rock on! Ta kontakt, så kjører vi på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.