Web Analytics
Jump to content

Min første "fullstendige" låt


Gneiss

Recommended Posts

Hello godtfolk

Nettopp ferdig med et helgeprosjekt - min første innspilling hjemme på PCen. Mangler vokal da, men må være realistisk siden dette er et enmannsprosjekt :P

Jeg er 100% amatør, og jeg vet dette ikke er top kvalitets miksing eller noe, men jeg er ganske fornøyd med låten. Spesielt liker jeg et par av riffene og gitarlyden. Hva synes dykk?

https://soundcloud.com/gneiss88/prosjekt-1

Ellers, noen som har tips til hvordan mikse etc, evt en dugende "studio for dummies" link - og hvordan denne låta kunne vært mikset annerledes? Leste studio-tråden her på forumet først i etterkant....

Edited by Gneiss
Link to comment
Share on other sites

Ut i fra ekkoene på starten, tør jeg gjette Axe FX?

Veldig fin gitarlyd. Trenger ikke gaine i hjel alt, som folk flest gjør om dagen.

Trommene er kanskje det som skranter mest i mine ører. Veldig mye cymbaler og fint lite annet. Ellers kan du nok og flikke mer på velocitien så det ikke høres så programmert ut (Addictive?).

Kul låt. Skulle ønske jeg hadde konsentrasjonsevne til å få ferdig hele låter. :P

Link to comment
Share on other sites

Takk for tilbakemelding! :)

Glemte å si det ja, men har brukt Guitar Rig 5 (Axe FX - I wish!), Audio Kontroll 1 lydkort (gitaren plugget direkte i) og Cubase. På trommene brukte jeg addictive ja, Startet opp med kun ferdiglagde beats, men de var litt kjedelige så jeg prøvde å krydre de litt :P, men har ikkje justert velocitien etter det, så ja, er enig i at det høres litt programmert ut.

Edited by Gneiss
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.