Web Analytics
Gå til innhold

Gneiss

Medlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Gneiss

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 26. mars 1988

Contact Methods

 • Website URL
  https://soundcloud.com/gneiss88

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Progrock/metal-fanboy!

Nylige profilbesøk

1 161 profilvisninger
 1. Er du eller noen du kjenner interessert i god instrumentalundervisning i gitar eller bass? Salt Kulturskole er en relativt fersk kulturskole som holder til i Evangeliekirken sine lokaler på kronstad (Like ved bybanestoppet). Til våren er det et par ledige timer for undervisning i gitar og bass. Ta kontakt på fredeids [alfakrøll] gmail [dåttkåmm] eller sjekk ut hjemmesiden: http://vidarflak.no/sks/index.html Edit: Er klar over at mange på forumet her allerede spiller, men jeg poster bare i tilfelle noen søker her, og/eller i tilfelle noen kjenner noen som kan være interessert (Det skader jo ikke )
 2. Vet ikke om de har oransje tolex, men har funnet en del til kabinettmaking og diverse på denne sida: http://www.gitarist.no/categories/forsterkerdeler-tolex
 3. Takk for det! Kjekt med tilbakemelding. Blir litt "blind" selv etter å ha sittet med samme tema i mange timer i strekk Skal spille den med band på onsdag, så får kanskje mulighet til å gjøre noe mer utav det rolige partiet. Dessuten blir det ikke helt optimalt med 3x Midi-instrumenter
 4. Holder på med hjemmeeksamen i arrangering og komponering, fikk en rimelig fri oppgave så jeg spilte inn en låt. Er veldig fornøyd selv, men kjekt med tilbakemeldinger. Skal levere på mandag. Hvad tykkar ni? http://soundcloud.com/gneiss88/five-funky-flies PS: Hvordan linke soundcloud inne i tråden?
 5. Så ikke at folk hadde svart, men fikk sjekka ut hvordan det såg ut under plekterbrettet da jeg skifta plate. Funker fint å sette inn en humbucker her ser det ut til (kuttet til HSH), men humbuckerprosjektet ser uansett ut til å måtte vente litt pga pengemangel for øyeblikket Om det passer eller ei blir vell en smaks-sak . Tenker ikke det ødelegger noe med HB, vil heller ha killer-lyd og ofre sss-"looken". Skifta fra Pearl Red (standard) til Pearl black som jeg kjøpte billig på ebay. Får evt kutte ut til humbucker size når jeg får råd. Kan umulig være voldsomt stress...
 6. Episk album! Kjørt gjennom det en to tre ganger nå. Blir bare bedre. Digger at de har fått en sax inn i lydbildet også, selv om det smerter meg å si at dette var min første assosiasjon (Brain-error hos meg...):
 7. Det er en american deluxe strat (2011 modell i think). Men ja, hadde vært meget aktuelt å bare skifte plekterbrett å kjørt på med en vanlig humbucker i bridge. Hadde fått det beste av to verdener Edit: skal sjekke ut GFS Og jeg skal uansett skifte til tjukkere strenger (så den må justeres etterpå) og skifte plekterbrett, så jeg finner snart ut hvordan det ser ut på undersiden.
 8. Men skal sjekke ut Hot Rails, takk for tipset
 9. Har tenkt på det å bytte plekterbrett, men trodde kanskje selve utkuttet i gitaren var formet etter 3 singlecoils.
 10. Noen som vet om noen gode "singlecoil"-sized humbuckers som kan passe inn i en SSS strat? Digger stratocasteren min og har ikke råd til å kjøpe meg en dedikert metal-gitar, så jeg vurderer å kombinere ved å kjøpe ny bridge-pickup, helst noe som tåler røff high-gain lyd ala bare-knuckle, men som altså får plass i en SSS-strat. Noen tips?
 11. Tok utgangspunkt i Knut Anders Sørum sin på spotify. Regner med resten av låta er lik, tok bare første vers. C C/E F C Je hadde ei jinte som je var så glad i F C G C Vi brukte å møtes på vægom i blant C C/E F C Å hadde je blund på et øvve i mai F C G C Så skar du få klokke og lommbok i pant F C Je stolte på jinta som presten på blåna F C G Å hadde hu sagt det var folk oppå måna F G C (C/F - C ) Så hadde je trudd det var sænt.
 12. Har selv et ganske kjært forhold til Elton John sin musikk . Kanon låtskriver og rå stemme...
 13. Kan også anbefale schecter sin C-7 Hellraiser. Selger også en i Bergen (Hvit), men den er mindre brukt så vil ha litt mer for den. Så 4700 for Troll sin virker som en god deal - Dette virker som veldig solide gitarer, quality! For min egen del gikk det veldig fint å venne seg til litt tykkere hals og en ekstra streng. Etter noen dager føltes det helt naturlig, og jeg spiller normalt på en strat med tynn hals.
 14. Sikkert ikke veldig relevant, men jeg lastet tilfeldigvis opp et i går:
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.