Web Analytics
Jump to content

Noen som kjenner til dette gitarmerket?


McJostein

Recommended Posts

Har hatt en gitar stående noen år uten å bruke den noe særlig - onkelen min kjøpte den brukt for sikkert minst 30 år siden og jeg lånte den for noen år siden da han ikke brukte den. Halsen har litt lett v-form ig ligger godt i hånden. Gitaren er ikke den mest lettspilte i samlingen akkurat, men kan sikkert forbedres en del med litt jobb. noen av båndene har f.eks løsnet i kanten slik at den tynneste strengen av og til henger seg fast i kanten på båndet. Elektronikken trenger nok litt pleie også - pottene er ekstremt trege og må festes bedre til kroppen.

Er det noen som har noe fakta om dette merket? ...tror det kan være italiensk, google fant en side som sa ett eller annet i den retningen. regner ikke med at denne er verdt spesielt mye? Noen som har en formening om hva som kan være en fair pris for noe slikt (hvis jeg skulle finne på å prøve å få beholde den permanent)?

t_2013113_1.JPG

t_2013113_2.JPG

t_2013113_3.JPG

t_2013113_4.JPG

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.