Web Analytics
Jump to content

NCD! Tube-Town Thiele 1x12"


Blix

Recommended Posts

Jeg startet med å bygge en rig for et par år siden, og da jeg ikke er noen kløpper på børsen og har lite hell i Lotto, ble det startet forholdsvis forsiktig med en god del kompromisser, men tanken har alltid vært å sakte men sikkert oppgradere riggen bit for bit.

Et av kompromissene var kabinetter.

Jeg kjører w/d/w med 2x12" i midten og 2 stk 1x12" for "wet".

Siden 12-tommerene får ganske så mye signal å slite med, valgte jeg 200watts EV12L høyttalere, legendariske arbeidshester.

Men da jeg kjøpte de hadde jeg ikke råd til skikkelig kabinetter og valgte å kompromisse med et parJet City 1x12"-kasser.

Kassene er helt ålreite og bygget med brukbart tre og ikke noe MDF-tull, brukbart skudd sammen er de også, iallefall til prisen.(billig) :)

Har i løpet av det siste året fått oppgradert det meste, så nå står cabsa for tur, så i første omgang ble i går den ene Jet Cityen pensjonert.

Mottok en thiele 1x12" fra en kabinettbygger i Tyskland.

For de som ikke kjenner til det, thiele kabinett er konstruert for en bestemt høyttaler, denne er 806 specs, som er designet for EV12L. Dette sørger for max respons fra høyttalere. Og en særdeles kompakt kasse også.

Jeg gikk for et enkelt og nøytralt design, men man har sykt mange options for tolex og grill cloth fra de.

EV-1.jpg

Som dere ser, ikke så fryktelig mye rom for å gjøre en 1x12"-kasse mindre.

EV-2.jpg

Og til slutt, TT ved siden av JC'n, rimelig stor forskjell istørrelse, og det syke er at den lille låter mye større og fetere enn JC'n, helt vilt.

Utrolig kontrollert og stram bass, I JC'n var bassen mye mer sølete og slappere.

TT nr2 blir bestilt snart. :)

EV-JET.jpg

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.