Web Analytics
Jump to content

Shadowmind - Aftermath (sangen er ferdig og på Urørt)


ToreFagerheim

Recommended Posts

*Se nedover tråden for den ferdige sangen*

Vi i Shadowmind er i god gang med å spille inn ny plate, og har nå gitt ut første smakebit fra singelen Aftermath. Her er det bare gitar, trommer og bass, men det er nok ikke lenge til det dukker opp litt vokal også. Låta er forhåpentligvis ute innen slutten av juli, og om vi er heldige, før vi spiller på Slottsfjell 19. juli. Vi kommer også til å spille denne live på Tribute 6. juli, så dersom noen skal dit, så kan de høre hva det går i.

Hva synes dere om lyden sånn og musikken sånn generelt? Høres det lovende ut?

Edited by ToreFagerheim
Link to comment
Share on other sites

Tøft det der! Men jeg har hørt bedre lydkvalitet fra deg før :)

Syns lyden på gitarene er en smule tykk/rund, ville personlig boostet med litt mer volum og mindre gain dersom du booster ampen/simuleringen for å få litt mer bite og mindre bass i gitaren, og la bassgitarene levere de lavere frekvensene. Jeg hører ganske godt at det er veldig mye bass i hele lydbildet. En smule for mye for min smak. Det er ihvertfall mitt synspunkt på lyden da :) Men riffmessig, så gleder jeg meg til å høre resten. Lover godt!

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.