Web Analytics
Jump to content

DCR-2sr


MrControl

Recommended Posts

Kjøpte meg wah rack av dunlop dcr-2sr i fjor. Men ønsker å custom bygge ernieball volume pedal som expression istedenfor den org dunlop pedalen slik som er veldig pop blandt dette racket. Hvem kan gjøre noe slikt for meg her i vårt land? Eller plasser der jeg kan bestille ferdig bygd pedal til dette? Takker for svar:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet ikke om jeg skjønner hva du mener.. Du ønsker å bygge en volumpedal som er ernie ball, men custom men er en expressionpedal?

Hvis du er litt mer konkret og tydelig for oss som ikke akkurat er kjent med det racket, så er det mange her på forumet som sitter på diverse teknisk kunnskap! :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Jeg har god erfaring med Dan fra This1smyne (http://this1smyne.com/pedal-mods/) det eneste du må være forberedt på er at han har noe ventetid.

Alternativet er Thru-Tone, en noe mer avansert og mer kostbar mod (http://www.thru-tone.com/Ernie_Ball_Exp.html).

Men når man først er inne på det så ville jeg vurdert Misson pedaler også. (http://www.mission-e...g/Products.html).

Edit: Byttet til riktig thru-tone link.

Edited by Ibanez Prestige
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Først og fremst så er dette utrolig dårlig holdning når noen prøver å hjelpe deg.

Uten at jeg kan finne noen begrunnelse så skrives det rundt om kring at man ha original-pedalen DCR-1FC, manualen til hverken pedalen eller rack-enheten forteller spesielt mye heller. Jeg forstår det slik at pedalen skal ha strøm, men det er bare grunnet lysdioden, så for meg fremstår dette fortsatt som en helt vanlig expression-pedal.

Edited by Ibanez Prestige
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.