Web Analytics
Jump to content

Tremoloklo med smalere hullavstand?


Torh

Recommended Posts

Helt utrolig at det skal være så vanskelig.. Jeg har en G&L Legacy der jeg ønsker å bruke fem fjører istedenfor tre. Imidlertid tar den originale kloa kun tre fjører. Og det viser seg dessuten at skruehullene der kloa skal festes i gitaren er en del smalere enn standard Fender specs. Så jeg har søkt rundtomkring etter noe som kan passe, men finner ingenting. Sendte til og med en mail til Callaham for å høre om de kunne punche hull etter bestilling, men nei, det kan de visst ikke gjøre.

Forslag til løsninger? Det åpenbare er å plugge i de eksisterende hullene i gitaren, men jeg vil helst unngå å drille i den. Dessuten ser jeg for meg at det er litt vanskelig å nå til...

Link to comment
Share on other sites

Om jeg skulle utvide de opprinnelige klohullene, vil det ikke bli litt "wiggly waggly" i trem-systemet? Mulig jeg gjør ting mye vanskeligere enn det egentlig er, men..

FP: PM sendt.

Link to comment
Share on other sites

Om jeg skulle utvide de opprinnelige klohullene, vil det ikke bli litt "wiggly waggly" i trem-systemet? Mulig jeg gjør ting mye vanskeligere enn det egentlig er, men..

Nei, hvis du er nøye med å ikke øke diameteren på hullet, men bare file det sidelengs, så tror jeg ikke du vil oppleve noen problemer med det. Husk at fjærene er under spenn hele tiden, så noen stor sideveis bevegelse e.l. blir neppe noe stort problem.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.