Web Analytics
Jump to content

Lite problem med hals


dalarocker

Recommended Posts

Heisann!

Har nå utført litt arbeid på en av RG'ene mine, og benyttet anledningen til å skru av min første gitarhals, men etter å ha skrudd den på, juster action, truss rod og mikrofoner (alt har vært skrudd av skjønner dere), så oppdaget jeg at det kommer en liten klikkelyd hvis jeg rikker litt på halsen, ville jo sjekke at den satt ordentlig.

Derfor spør jeg dere sakkyndige om hvorfor det skjer? (skjønner naturligvis at halsen ikke sitter helt godt nok, men jeg har strammet så godt som jeg overhodet tør, men er det ingen andre grunner?)

En ting er hva som er grunnen, det største spørsmålet er naturligvis hva jeg kan gjøre med det. Det er for all del ingen krise, for gitaren er spillbar, og vesentlig bedre å spille på enn før (har nok tuklet med noe jeg ikke kan noe om og hatt flaks).

Takker på forhånd for alle svar!

Link to comment
Share on other sites

Har dessverre ikke noen konkrete svar til deg..

men går kanskje an å høre med produsenten om hvor hardt disse halsene skal skrus på ?

tenkte på momentet, nå vet jeg ikke om halser i heletatt blir skrudd til med moment, men om det er tilfellet går det jo an å skru den til riktig moment..

Kan jo også kanskje ha kommet noe rusk under så den ligger å vipper litt i sporet ?

Link to comment
Share on other sites

Er i alle fall 100% sikker på at det ikke er noe rusk der, for jeg har pusset ned gitaren, og har bevisst latt være å pusse i festet til halsen for å unngå problemet som likevel har oppstått, og jeg sjekket grundig etter ting som så der, og tørket av med fuktig klut før jeg satte på igjen halsen. (Lot det naturligvis tørke før jeg satte på igjen halsen).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.