Web Analytics
Jump to content

Lite problem med hals


dalarocker
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Har nå utført litt arbeid på en av RG'ene mine, og benyttet anledningen til å skru av min første gitarhals, men etter å ha skrudd den på, juster action, truss rod og mikrofoner (alt har vært skrudd av skjønner dere), så oppdaget jeg at det kommer en liten klikkelyd hvis jeg rikker litt på halsen, ville jo sjekke at den satt ordentlig.

Derfor spør jeg dere sakkyndige om hvorfor det skjer? (skjønner naturligvis at halsen ikke sitter helt godt nok, men jeg har strammet så godt som jeg overhodet tør, men er det ingen andre grunner?)

En ting er hva som er grunnen, det største spørsmålet er naturligvis hva jeg kan gjøre med det. Det er for all del ingen krise, for gitaren er spillbar, og vesentlig bedre å spille på enn før (har nok tuklet med noe jeg ikke kan noe om og hatt flaks).

Takker på forhånd for alle svar!

Link to comment
Share on other sites

Har dessverre ikke noen konkrete svar til deg..

men går kanskje an å høre med produsenten om hvor hardt disse halsene skal skrus på ?

tenkte på momentet, nå vet jeg ikke om halser i heletatt blir skrudd til med moment, men om det er tilfellet går det jo an å skru den til riktig moment..

Kan jo også kanskje ha kommet noe rusk under så den ligger å vipper litt i sporet ?

Link to comment
Share on other sites

Er i alle fall 100% sikker på at det ikke er noe rusk der, for jeg har pusset ned gitaren, og har bevisst latt være å pusse i festet til halsen for å unngå problemet som likevel har oppstått, og jeg sjekket grundig etter ting som så der, og tørket av med fuktig klut før jeg satte på igjen halsen. (Lot det naturligvis tørke før jeg satte på igjen halsen).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.