Web Analytics
Jump to content

Tips til prøvespilling for inntak på musikklinje.


Crybaby

Recommended Posts

Har nå sletet meg gjennom to jævlige år på en linje som jeg slettes ikke vil gå på.

Så da har jeg nå bestemt meg for ende galskapen og starte på linjen jeg VIRKELIG ville gå på, musiklinjen.

Skal inn til prøvespilling for å få de ekstra poengene og er ganske så tom på hva jeg skal spille.

Spiller selv elektrisk gitar og kan med godt ord kalle meg en viderekommen.

Så da sikter jeg til litt tips om forskjellige sanger, riff, licks eller soloer jeg kan spille på prøvespilling, får 10 minutter på å spille.

Spiller blues, rock, metal og nesten alle sub-genre.

Generelle tips til prøvespilling er også verdsatt.

Link to comment
Share on other sites

Er det ikke litt teit å melde seg opp for prøvespilling om du ikke har noe å spille?

Det beste og eneste tipset jeg kan gi deg, er rett og slett å spille noe du føler deg komfortabel med å spille og noe som virkelig sitter i fingrene dine.

Spill noe melodisk, eller med litt komplekse akkorder, slik at du viser bredde og allsidighet.

Link to comment
Share on other sites

Nå skal jeg ikke slukke lyset helt - men Cliffs of dover er vel ambisiøst om du ikke har så mye erfaring med å spille foran et panel med "mentorer". Enkelte blir veldig nervøse - noe som skinner godt igjennom, og da gjør man fort feil eller knoter det til. Men om du er 100% confident (selvsikker), så kjører du på med cliffs!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.