Gå til innhold

Crybaby

Medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Crybaby

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 12. des. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen, Norway
 1. Takker for tips! Tenker jeg skal spille Stairway to heaven og Cliffs of dover, føler jeg har stålkontroll på dem og har kunnet dem i vell over et år. Får se hvordan det går.
 2. Har nå sletet meg gjennom to jævlige år på en linje som jeg slettes ikke vil gå på. Så da har jeg nå bestemt meg for ende galskapen og starte på linjen jeg VIRKELIG ville gå på, musiklinjen. Skal inn til prøvespilling for å få de ekstra poengene og er ganske så tom på hva jeg skal spille. Spiller selv elektrisk gitar og kan med godt ord kalle meg en viderekommen. Så da sikter jeg til litt tips om forskjellige sanger, riff, licks eller soloer jeg kan spille på prøvespilling, får 10 minutter på å spille. Spiller blues, rock, metal og nesten alle sub-genre. Generelle tips til prøvespilling er også verdsatt.
 3. Takker for all hjelp, har nå bestilt og motatt nye rør. Null problemer og funker som en kule!
 4. Skal nå for første gang kjøpe og bytte ut rør på en forsterker jeg har. Forsterkeren har flere rør, når man kjøper nye rør, vil man få alle sammen i en pakke eller må man kjøpe flere pakker? http://www.banzaimusic.com/Peavey-12AX7.html <-- Rørene jeg har tenkt å kjøpe. Har en Peavey 50 Classic, spiller med relativ høy forvrenging og en metall pedal til.
 5. Heisann! Har en peavey 50classic som jeg spiller på. For noen dager siden når jeg spilte med bandet begynte hele greien å pipe helt uten videre. Høres ut som feedback, men pipingen er kontinuerlig og stiger eller synker ikke. Har spekulert at det kan være rørene, men akkurat nå har jeg ingen anelse. Vanligvis spiller jeg med relativt høy forvrengelse (Bruker metall pedal) og jeg vil nå ikke si at forsterkeren helt egner seg for den type musikk. Pipingen kommer bare når jeg spiller på gitaren, stille hvis forsterkeren bare er på. Er ikke så særlig brukbar når det kommer til feil/skader på forsterkere, så all hjelp er verdsatt.
 6. Takker for alle gode og kreative svar, setter pris på det
 7. Den ene skruen til reimen på gitaren min har lenge vært sånn noenlunde løs. Men etter flere måneder med slitasje har den nå gitt etter og falt ut. Det verste med dette er at gjengesporene inni treverket på gitaren er slitt vekk, dermed kan jeg ikke bare simpelt hen skru den inn igjen. Så da lurer jeg på hva jeg skal gjøre. Jeg har lenge tenkt på om jeg bare skal prøve å lime skruen og hullet sammen igjen, men jeg har relativt lite peiling på lim, tre eller metallet som brukes for skruen. Bilder i vedlegg, kvaliteten er akkurat på topp, men det får duge. Setter pris på alle svar.
 8. Trommis er nå funnet, men vokalist mangler, bare å ta kontakt
 9. Hei! Vi er to gutter på 17 år som søker en vokalist og trommis til å starte band med i Bergen. Vi er nå gitarist og basssist. Vi leter etter noen som har en god beherskelse for musikk feltet sitt, men ikke være sky til å ta kontakt dersom du er usikker. Du må være på sånn noenlunde samme alder (16-18 mer eller mindre). Noen band vi hører på: - Metallica - Black Sabbath (Hard rock, vel å bemerke) - Ozzy Osbourne - Dio - Megadeth - Testament - System of a down - Korn - Monster magnet Og mange, mange, MANGE flere... Vi er også godt inspirert av rocke band; Deep purple, Led Zeppelin, Wishbone Ash, AC/DC etc. Vi har eget spillelokale med trommesett, forsterkere, mikk etc. Ta kontakt over: - PM på gitarnorge. - Mobil: 92419336 - Eller rett på posten. Spør i vei hvis du har noen spørsmål
 10. Hallais Vi er to gutter på 16-17 år som etterlyser en trommis og en vokalist til å starte band med. Kan godt variere med et par år så lenge aldersforskjellen ikke blir for stor. Det vi krever av deg er at du spiller heavy metal, og har en noenlunde så lik musikk smak som oss. For å nevne noen band vi hører på: Metallica - Motörhead - Megadeth - System Of A Down - Black Sabbath - Iron Maiden - Black Label Society - Avenged Sevenfold - Testament. Og mange, mange fler. Vi ønsker å lage egne sanger, men også slenge på noen covere fra tid til annen. Vi har allerede en god del materiale selv. Fra vokalisten ønsker vi en med en kraftig/sterk stemme, og spiller du gitar også er det helt supert, men ikke nødvendig. Fra trommisen er det selvfølgelig en god beherskelse for instrumentet, men ikke nødvendigivs på nivå som Ian Paice, John Bonham eller Neil Peart. For å legge noe ut på siden, så er vi også godt interessert i gamle rock band slik som Deep Purple, Led Zeppelin, Uriah Heep, AC/DC etc. Vi er bare ikke så interessert i spille musikk i rock sjangeren. Ta kontakt over PM, bare å komme med spørsmål hvis du har det.
 11. Vil nå egentlig helst bare være på den sikre siden, kan sikkert høres ut som et litt dumt spørsmål for noen, men elsker den gitaren.
 12. Har en Epiphone Flying-V 58 som jeg nå nylig byttet strenger på. Byttingen gikk fint, men så skulle jeg stemme den. Den tynneste strengen (1E) røk og jeg har desverre ingen reservestrenger. Så da lyder spørsmålet; Går det fint å la det bare være 5 strenger på gitaren til jeg kan skaffe en ny streng? Har hørt en del ''Skrekk historier'' om gitarer som har fått skadet halsen fordi presset på halsen var for lite, som følge av manglende strenger.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.