Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

George Dennis pedaler


E5150

Anbefalte innlegg

Er det noen som har erfaringer med George Dennispedaler? Det er jo et merke som har eksistert i en årrekke, men jeg ser de sjelden omtalt og det er egentlig ikke så mye informasjon på nettet. Fungerer de greit og låter de bra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Virker som om det er ganske stor enighet om at ampene deres er av god kvalitet. Får håpe pedalene også holder mål. Med tanke på at de ser ganske solide og bra ut, samt at toppserien har true bypass er jeg litt overrasket over at det ikke er noen her som har testet de. Wah waher er jo kjent for å spise lyd, så da burde jo en true bypassvariant være rimelig attraktiv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Da er GD-30en testet i en del timer og jeg ser godt fornøyd. Konstruksjonsmessig er det en solid og tung pedal som nok vil tåle mye bruk. God tsjekkisk kvalitet! Pedalen er optisk, så det blir ikke nødvendig å bytte potmeter med tiden. Ellers merker jeg ingen tap av lyd hverken i bypassmodus eller når pedalen er på. Sammenlignet med min gamle crybaby er wah-wah effekten noe mer dempet og forsiktig, noe som passer meg bra. På cleanlyd er det lett å få frem den klassiske pornomusikklyden uten at det blir for overdrevent. Med vreng tar effekten heller ikke overhånd slik at det er lett å bruke den til både rytme og soloer. Bør også nevnes at selve pedalplaten har større bevegelsesfrihet enn det man finner på en crybaby slik at det er lettere å kontrollere effekten.

Jeg finner ikke så mye negativt å si om pedalen bortsett fra at den er veldig enkel og at man alltids ønsker mer. Det hadde ikke gjort noe om den også kunne brukes som volumpedal og at det var noen innstillingsmuligheter. Nå har George Dennis andre pedaler hvor dette er inkludert, så det er vel en grunn til at dette er den rimeligste modellen.

Jeg har fulgt litt med på ebay og man kan få en GD-30 for 300++ kroner uten problemer. Er litt overrasket over at det tydeligvis ikke er distributører i Norge.

George%20Dennis%20GD30%20Wah%201.JPG

Anbefales helt klart! Pedalen gav mersmak så det blir nok innkjøp av andre George Dennispedaler hvis muligheten byr seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.