Web Analytics
Jump to content

George Dennis pedaler


E5150

Recommended Posts

Er det noen som har erfaringer med George Dennispedaler? Det er jo et merke som har eksistert i en årrekke, men jeg ser de sjelden omtalt og det er egentlig ikke så mye informasjon på nettet. Fungerer de greit og låter de bra?

Link to comment
Share on other sites

Virker som om det er ganske stor enighet om at ampene deres er av god kvalitet. Får håpe pedalene også holder mål. Med tanke på at de ser ganske solide og bra ut, samt at toppserien har true bypass er jeg litt overrasket over at det ikke er noen her som har testet de. Wah waher er jo kjent for å spise lyd, så da burde jo en true bypassvariant være rimelig attraktiv.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Da er GD-30en testet i en del timer og jeg ser godt fornøyd. Konstruksjonsmessig er det en solid og tung pedal som nok vil tåle mye bruk. God tsjekkisk kvalitet! Pedalen er optisk, så det blir ikke nødvendig å bytte potmeter med tiden. Ellers merker jeg ingen tap av lyd hverken i bypassmodus eller når pedalen er på. Sammenlignet med min gamle crybaby er wah-wah effekten noe mer dempet og forsiktig, noe som passer meg bra. På cleanlyd er det lett å få frem den klassiske pornomusikklyden uten at det blir for overdrevent. Med vreng tar effekten heller ikke overhånd slik at det er lett å bruke den til både rytme og soloer. Bør også nevnes at selve pedalplaten har større bevegelsesfrihet enn det man finner på en crybaby slik at det er lettere å kontrollere effekten.

Jeg finner ikke så mye negativt å si om pedalen bortsett fra at den er veldig enkel og at man alltids ønsker mer. Det hadde ikke gjort noe om den også kunne brukes som volumpedal og at det var noen innstillingsmuligheter. Nå har George Dennis andre pedaler hvor dette er inkludert, så det er vel en grunn til at dette er den rimeligste modellen.

Jeg har fulgt litt med på ebay og man kan få en GD-30 for 300++ kroner uten problemer. Er litt overrasket over at det tydeligvis ikke er distributører i Norge.

George%20Dennis%20GD30%20Wah%201.JPG

Anbefales helt klart! Pedalen gav mersmak så det blir nok innkjøp av andre George Dennispedaler hvis muligheten byr seg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.