Web Analytics
Jump to content

George Dennis pedaler


E5150
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har erfaringer med George Dennispedaler? Det er jo et merke som har eksistert i en årrekke, men jeg ser de sjelden omtalt og det er egentlig ikke så mye informasjon på nettet. Fungerer de greit og låter de bra?

Link to comment
Share on other sites

Virker som om det er ganske stor enighet om at ampene deres er av god kvalitet. Får håpe pedalene også holder mål. Med tanke på at de ser ganske solide og bra ut, samt at toppserien har true bypass er jeg litt overrasket over at det ikke er noen her som har testet de. Wah waher er jo kjent for å spise lyd, så da burde jo en true bypassvariant være rimelig attraktiv.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Da er GD-30en testet i en del timer og jeg ser godt fornøyd. Konstruksjonsmessig er det en solid og tung pedal som nok vil tåle mye bruk. God tsjekkisk kvalitet! Pedalen er optisk, så det blir ikke nødvendig å bytte potmeter med tiden. Ellers merker jeg ingen tap av lyd hverken i bypassmodus eller når pedalen er på. Sammenlignet med min gamle crybaby er wah-wah effekten noe mer dempet og forsiktig, noe som passer meg bra. På cleanlyd er det lett å få frem den klassiske pornomusikklyden uten at det blir for overdrevent. Med vreng tar effekten heller ikke overhånd slik at det er lett å bruke den til både rytme og soloer. Bør også nevnes at selve pedalplaten har større bevegelsesfrihet enn det man finner på en crybaby slik at det er lettere å kontrollere effekten.

Jeg finner ikke så mye negativt å si om pedalen bortsett fra at den er veldig enkel og at man alltids ønsker mer. Det hadde ikke gjort noe om den også kunne brukes som volumpedal og at det var noen innstillingsmuligheter. Nå har George Dennis andre pedaler hvor dette er inkludert, så det er vel en grunn til at dette er den rimeligste modellen.

Jeg har fulgt litt med på ebay og man kan få en GD-30 for 300++ kroner uten problemer. Er litt overrasket over at det tydeligvis ikke er distributører i Norge.

George%20Dennis%20GD30%20Wah%201.JPG

Anbefales helt klart! Pedalen gav mersmak så det blir nok innkjøp av andre George Dennispedaler hvis muligheten byr seg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.