Web Analytics
Jump to content

skal kjøpe bass


ecnal

Recommended Posts

Noen som har noe inputs på hva slags bass jeg bør kjøpe?

Kom gjerne med links, og gjerne priser på forslag. Helst ikke under 5 strengers, og helst 6 strenger, hehe.

Spiller left-hand btw...hadde vært kjekt om modellene finnes i det og. Så hvis dere er veldig fornøyd med deres egen bass elns, let me know :D trenger noe bedre enn den lusne squieren min nå, hehe.

Link to comment
Share on other sites

Hva slags musikk spiller du?

Fender Jazzbass er jo alltid bankers!

Jeg spiller selv Warwick Corvette Standard, og elsker den over alt på jord.

Det er en ganske rimelig bass, tror jeg kjøpte min brukt for 8 laken. Den er ganske enkel å få tak i brukt, så det anbefaler jeg. Eneste ulempen med den er at den er ganske tung. Bilder finner du her:

http://forum.gitarnorge.com/viewtopic.php?t=4280

Et lydklipp finner du i signaturen min, et annet her:

http://forum.gitarnorge.com/viewtopic.php?t=4254

De er begge dårlige, og gir null inntrykk av hvordan bassen låter gjennom en ordentlig amp. Men dog.

Bungle digger jo Dean, så han kommer snart og sier det er best av alt:)

Yamaha er kjent for god kvalitet, men jeg liker dem ikke så godt personlig.

Det er mye bra på markedet for tiden. Om du investerer rundt ti laken får du en veldig bra bass - hva du liker selv avgjør helt og holdent. Liker du å spille på jazzbass, anbefaler jeg det. Liker du mer moderne sound og mindre string-spacing er warwick tingen.

Ellers sjekk www.lick.no, sound har en del fint der:D

Link to comment
Share on other sites

Schecter... når skal dere lære alle sammen :) Neida.... har en Corvette jeg også som jeg selger (Personlig) for latterlige 4.500,- Ser for meg grombassen dra avgårde snart :( ikke lefty modell vel å merke.

Selger du den?

kan du poste et bilde?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.