Web Analytics
Jump to content

SOAD på Norwegian Wood!


kaiern

Recommended Posts

 • Replies 55
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg er 15 år vil jeg da komme inn å se dem? En ting til. Er det denne jeg skal bestille?

NORWEGIAN WOOD FREDAG 2005

Frognerbadet, Oslo, Oslo

fre, 17.06.05 kl.17:00

Arrangementskode: OFE1706

Bare lurer..

Og hvordan funker dette? Alså hvor mange billetter selger de og er det de som kommer først til scenen står nermest? Litt flaut å spør om dette men :oops:

Link to comment
Share on other sites

Var på woodern i 2002 og 2003, fri aldresgrense, og ingen sånn idiotisk deling forran scenen for de over og under 18år. For å kjøpe alkohol må du være atten, men det er det eneste du skal gå glipp av.

Er det 6-7000 biletter de har pr dag!? husker ikke helt. Du kan stå hvor du vil, så lenge det ikke står noen der før deg :) Ganske fet festival hvis det er fett vær.

Link to comment
Share on other sites

System of a down er jo diggeren Satyricon! Og black metall ekke skikkelig metal!
Håper virkelig ikke du kommer og sier at SOAD er metal, da smeller det. Det er Nu-"Metal", som er enkelt og greit pop med gitarfuzz og litt dj-effekter i bakgrunnen.
Link to comment
Share on other sites

vel, SYstem of a Down er ikek akkurat NU metal. Det er det for lite "slick" og produsert for. Personlig synes jeg det er kjempetøft. Burde prøve å få med meg den konserten, for det er på bursdagen min. kanskje noen her gidder spandere en billett i presang? :) Haha

Link to comment
Share on other sites

System of a down er jo diggeren Satyricon! Og black metall ekke skikkelig metal!
Håper virkelig ikke du kommer og sier at SOAD er metal, da smeller det. Det er Nu-"Metal", som er enkelt og greit pop med gitarfuzz og litt dj-effekter i bakgrunnen.

Jeg sier ingenting! Men Satyricon er for hardt...

Og System Of A Down er for bra 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.