Web Analytics
Jump to content

The Boss, Oslo og Bergen


Byljer

Recommended Posts

Er det noen her som har vært så heldige å få billetter til Bruce Springsteen & The E Street Band neste sommer, Oslo eller Bergen? Jeg var inne på Billettservice sine sider den dagen billettene ble lagt ut, men det så ikke lovende ut. Jeg forsøkte noen ganger, og til slutt satt jeg da med et par billetter til Valle Hovin 21.7.2012. Må si, som Telecasterfanatiker, at jeg gleder meg....litt :) Har ikke vært en Bruce "die hard" fan før 2009, men han har alltid "vært der". Har hørt musikken hans i ymse sammenhenger, men etter å ha sett hans DVDn "London Calling, Hyde Park 2009" ble jeg fullstendig solgt. Godt å se at aldrende gubber evner å yte så utrolig bra etter så mange år på veien, så det blir jævlig "snoft" å endelig få se dem....selv om det dessverre blir uten "The Big Man" og Danny Federichi (en død av slag, en av kreft).

Btw, har noen her på forumet noen erfaring med de pickupene Springsteen bruker per i dag? Han har innstallert Joe Barden i alle gitarene sine, og jeg lurer litt på hvordan de er? Takler de vreng osv.?

En liten smakebit fra 2009:

http://www.youtube.com/watch?v=mQ6-V0ZITJI

Og dette er jo den versjonen da :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.