Web Analytics
Jump to content

Kobling mellom akustisk gitar med mic og hifi anlegg


philip lauritzen
 Share

Recommended Posts

Hvis jeg kjøper en vanlig akustisk gitar med mic, og har lyst til å koble det opp til et hifianlegg for å "få ut lyden", ossen kan jeg gjøre det? Kjøpe et slags mellomledd mellom gitar og left-right på forsterker? Kan dette mellomleddet da brukes på elgitar også? Har lixom et hifianlegg som er påkosta oppimot 100 laken, og det må jo nesten bli kremlyd med god kobleløsning :)????

Link to comment
Share on other sites

Det blir ikkje kremlyd av ein elgitar gjennom eit hifiaanlegg. Det er to forskjellege bruksområder. Akustisk kan sikkert låte ok, men du har litt begrensa EQ sikkert. Ein slik kabel som du snakkar om, vil mest sannsynleg gje deg lyd i den eine høgtalaren.

Link to comment
Share on other sites

Nå nevner trådstarter akustisk gitar med mic, og da vil det å koble til via HiFi´en helt greit, men lyden blir nok ikke knakende god uansett. Mest sannsynlig en krispy piezo-lyd (altså typisk akustisk gitar live-lyd) er det du får og gitaren vil mest sannsylig låte penere uten at den går via anlegget. Og hvorfor skal du kjøre en kassegitar via et anlegg? Mest sannsynlig klarer du å spille høyt nok til hjemmebruk uten oppmikking uansett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.