Web Analytics
Gå til innhold

philip lauritzen

Medlem
 • Innholdsteller

  42
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om philip lauritzen

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 03. mars 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  tranby lier
 • Interesser
  landveissykling, foto, og gitar selvfølgelig, selv om jeg er veldig ny innen for faget!
 1. bra det ikke er deg som skal kjøpe gitar da! alle må jo få lov til å ha en mening!, skal da ikke kalle deg en idiot hvis du er kristen f.eks. opp til enkeltpersonen!
 2. liker rett og slett ikke yamaha pga navnet, virker litt uorginalt å lage alt fra gitarer til motorsykler, jeg vil ha noe som er laget av folk som lager gitarer!
 3. hvis man ser totalt bort i fra prisen, og ossen den lyder plugged, men bare på hvor god gitaren er, hvilken av disse hadde dere tatt? http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/seagull/3002307/seagull-entourage-rustic-qi http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/seagull/3003843/seagull-s6-original-cedar http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/art-lutherie/3002308/art-lutherie-dread-spruce-burdundy http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/art-lutherie/3002310/art-lutherie-dread-cedar-antiq http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/art-lutherie/3008117/art-lutherie-dread-antique-burst-qi hvis du har et annet forslag på en god gitar fra godin fabrikken til under 5 lapper er det vare å komme med det (må være godin, liker de!)
 4. har ikke gitaren, men til den prisen ser den ut som et rimelig godt forslag, men en morgan, vil alltid være en morgan da! (jeg synte ikke noe om morgan!) ! personelig hadde jeg sett på rimeligere fender cd-60, eller cd-60ce med cuttaway og preamp, da har du mye gitar for pengene
 5. har selv noe lignende morganoppleg, og jeg ville ikke ha valgt morganen, kansje den som ser best ut, men lakken på min skaler av fort, og ikke spessielt nøyaktige stemmeskruer jeg hadde gått i en butikk jeg hvis nettbutikk, hadde jeg valgt den siste
 6. Hvis jeg kjøper en vanlig akustisk gitar med mic, og har lyst til å koble det opp til et hifianlegg for å "få ut lyden", ossen kan jeg gjøre det? Kjøpe et slags mellomledd mellom gitar og left-right på forsterker? Kan dette mellomleddet da brukes på elgitar også? Har lixom et hifianlegg som er påkosta oppimot 100 laken, og det må jo nesten bli kremlyd med god kobleløsning ????
 7. Med helt slapp mutter som har ligget over natten, hsr jeg absoulutt 0 mellomrom på 7ende frett!
 8. Prøvde å justere truss rodden da strengene skurrer litt på frettene da jeg spiller (jada, jeg har nok press på strengene) men enten hvor hardt jeg strammer den til, eller hvor slarkt skruen sitter er det absolutt ikke noe forskjell på bøyelsen på halsen! Hva kan dette være? Rimelig ny gitar, Morgan cg10 dlx wr. Forresten veldig god gitar for pengene til en nybegynner, enkel og bruke og alt, fin lyd, men jeg må trekke ned på at lakken nærmest detter av bare du er nær den!
 9. litt vanskelig å forklare, men det aer alt for mye bass i strengene, + at man kan på en måte si at bass strengene spessielt a ikke høres ut som den skal selv om den er stemt! haha, ikke faen om jeg holder ut med den jævelige lyden i 15 timer spilling, jeg kommer ikke til å spille på den hvis det er sånn lyden skal være, da blir den veggpynt, kansje jeg skal stikke innom butikken til morten, og få litt hjelp? jeg har jo ikke akkurat noe lang erfaring med gitarer?
 10. ERNIE BALL clear & silver har jeg satt på! føler litt at det er mere basslyd en lys lyd da jeg tar et "drag", og spessielt streng 5 vibrere med en slags ulyd, og har en veldig kraftig lyd!, og ja, alle strengene er stemt! håper noen kan hjelpe!
 11. har bytta strenger på nylonen min da de gamle var grønne, og eldgamle (spilt på i 3 uker, men sitti på gitaren i 3 år) tror jeg! men annyway, jeg bytta etter punkt og prikke, og alt ser bra ut, men de høres jo ut som en 3 årig unge blir lemlesta da jeg spiller på dem! jeg har strekki, og etterstemt, og alt, og de er nogelunde strekki ut, men høres helt jæveli, er en alt for mye sur lyd i bassen, og jeg syntes ikke at 1-2-3 streng er "crispe" nok?? any surgestions? sorry skrivefeil, !
 12. Jepp jepp, da skal jeg få tak i han bjørn, nårr alutter du på jobb i dag da morten? Jeg stikker innom med fattern da han kommer hjem fra jobb, men hvis du ikke er der, skal jeg bare si at jeg har avtalt med deg at jeg skal få en gratis gitarjustering?
 13. Da blir det nok Sandvika musikkskole, men hvor mange minutter er smart å ta om gangen? 20, 40, 50, 60?
 14. vil lære generelt gitarspill, og nå har jeg bare nylon, men hvis jeg finner interessen skal jeg så klart ha en stålstreng! jupp jeg er nybegynner! ikke sånn klassisk som i videoene over, men mere "wonderwall" "muse" "pgb" og andre sanger med kanskje litt fart i!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.