Web Analytics
Jump to content

Hjelp til testing av amp


Meum

Recommended Posts

Tror ikke jeg ville brukt 3 høvdinger på en Morgan-amp. det finnes jo mye annet for den prisen!

Er ikke snakk om å bruke 3k heller, blir evt. første ampen min, har ingenting imot at den er litt tung å bære rundt.... Funker til nybegynner/litt viderekommen spilling vel?

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor ikke gå for en Fender Mustand 2 eller 3?

Det her er konge forsterkere som tilbyr deg så nær lyd du noen sinne kommer rør med en transistor forsterker, Har mange kjente fender forsterkere same vox og marshall innebygget (emulering)

Koster lite og veier ikke allverden heller, og du kan reprodusere så og si alt fra rock, blues til pop og jazz

Jeg var super fornøyd med min Mustang 2 vertfall. Så byttet den inn i den enda større mustang 3 :) Vert og se på vertfall

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

Var snakk om å kjøpe forsterkeren veldig billig, tror alikevel jeg dropper det og går for noe VOX VTxx, passer bedre til mitt bruk.

Kjøpte meg just en Vox Vt20+ etter positiv erfaring med Vox Vt serien. Hvis det er utelukkende hjemmebruk er 20+ en helt grei forsterker, men i bandsammenheng ville jeg gått for ett eller to nummer større (40+ eller 80+). Ampene er enkle i bruk og låter bra. Innebygd tuner, hederlig utvalg med effekter og amp modeller. Aux inngang og hodetelefonuttak. Koster ikke skjorta av deg heller. Kan anbefale en slik.

Link to comment
Share on other sites

Ett tips till trådstartaren.. ju mer konkret du är angående vad du ska använda förstärkaren till, desto mer konkreta svar får du. Vad har du för budget? Ska den användas hemma eller ihop med ett band? Är clean eller vreng viktigast och i så fall, vilken type clean/vreng?

Link to comment
Share on other sites

Ble en Vox VT30 til en hyggelig pris, var orginalt ute etter type roland cube som øvingsamp til el-gitar, men fant da morgan ampen til 750,- Kan låne andres amper der jeg spiller nå, men hadde vært greit å ha no eget å koble opp. VT30en er så god som ny og verdt et par 100ingser fra morgan/cube etter hva jeg har forstått av tester og erfaringer, virker også som veldig bra lyd/størrelse for mitt bruk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.