Web Analytics
Jump to content

Mitt band!


Munich

Recommended Posts

Hei. Tenkte jeg kunne dele litt av det jeg holder på med. Her er to live opptak. Vi har ikke holdt på så lenge, så dette er fra våre to opptredner. Er forøvrig progressiv metall;)

Har også en demo som er lagd hjemme, men den er på myspacen vår: www.myspace.com/wihofficial

Kom gjerne med kommentarer, hvis en liker det eller ei;)

Edited by Munich
Link to comment
Share on other sites

Syns Steps of Lucifer var kul. Kul bassist (jeg spiller bass) med groove. :) Syns alle holdt høyt nivå. Hører på Stuck nå. Den høres også veldig bra ut. Fet med synthsolo. Generelt likte jeg rytmene i Stuck. Veldig stilig.

Kommer forresten ikke inn på MySpacen.

Man kan jo si hva man vil om budskapet i tekstene osv. men musikalsk var det i alle fall konge. :)

Link to comment
Share on other sites

Takk for det, hyggelig! Du må se bort i fra slutten på Stuck:P jeg rota det til der=( Var en synkopering vi la til ganske nylig før konserten noe jeg glemte:S

Vet ikke hvorfor du ikke kommer inn på myspacen desverre:S

Link to comment
Share on other sites

"Oppsann! Noe gikk galt ...

Beklager, men det kan ha oppstått en feil i systemet vårt. Det er også mulig at siden du har bedt om, ikke er tilgjengelig i øyeblikket. Prøv å skrive adressen på nytt i tilfelle du skrev den feil. Hvis ikke, kan du utforske alt annet vi har -- musikk, filmer, spill, kjendiser, og annet.

"

- MySpace. :P

Link to comment
Share on other sites

Er det på RIP dere spiller på Stuck eller? Fett! :)

Likte spess bassen og gitaren!

Kommer fra Skien sjæl!

Elska den funky bassrytma på Stuck is starten der.

Edited by brs
Link to comment
Share on other sites

Er det på RIP dere spiller på Stuck eller? Fett! :)

Likte spess bassen og gitaren!

Kommer fra Skien sjæl!

Elska den funky bassrytma på Stuck is starten der.

Definitivt ikke på RIP da takhøyden der er vesentlig lavere :P

Link to comment
Share on other sites

Er det på RIP dere spiller på Stuck eller? Fett! :)

Likte spess bassen og gitaren!

Kommer fra Skien sjæl!

Elska den funky bassrytma på Stuck is starten der.

Nei, spilte på en talent konkuranse på Skjærgårds festivalen på "The Gym" scenen. Godt å se flere grenland folk her og;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.