Web Analytics
Jump to content

Ved interesse for Mac. lydkort....


Recommended Posts

For et par år siden (mai 2009) kjøpte jeg en bærbar MacBook 13,5" (White), Focusrite Saffire Pro 40 eksternt lydkort og en WD ekstern HD for Mac på 1TB som 40-års gave til meg selv. Tilsammen kosta vel stasen run 15 lapper etter at jeg oppgraderte Mac'en til 4GB ram (tror jeg har noen kvitteringer liggende et sted...). Alt utstyr ble kjøpt hos 4Sound Tre '45 Musikk i Trondheim bortsett fra WD HD'n som ble kjøpt hos Datakjeden.

Vel, nå har det seg slik at jeg har to små jenter i huset, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å lære meg bruken av utstyret. Jeg har fått gjort opptak av bandet en gang, men det var ved hjelp av en som hadde erfaring med opptaksutstyr. Siden den gang har utstyret blitt liggende nedpakket, og jeg vurderer derfor å gi opp min "produsentkarriere" og selge hele stasen. Jeg ser ikke at jeg i overskuelig framtid vil få tid til å lære meg bruken, og da er det like greit at noen andre får ta over "stasen".

Jeg har ikke lagt ut utstyret for salg ennå. Tenkte jeg skulle lodde stemninga her først, så er det noen som er interessert så send meg en PM :)

Focusrite

Focusrite review/ info

Ved interesse så hoster jeg opp litt mer info :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.