Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Forsterker til pedal


Anbefalte innlegg

  • 2 weeks later...

Lyden til en amp kommer fra kretsen i den og delene kretsen er bygget opp av. Man kan derfor ikke lage en pedal som høres ut som en spesifik amp, man kan bare generalisere lydbildet til en pedal for å fortelle hvilken lyd den gir. Skulle man lage en pedal som hørtes ut som én spesifik amp ville man bare ende opp med å lage en ny amp

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant skjema på et annet forum, http://music-electronics-forum.com/t17610/

Det vil ikke være vanskelig å kopiere boost-kanalen, det er en ganske grei Jfet-krets som skal emulere en rørkrets. Det er såpass mange komponenter at jeg ville bygd den på printkort. Det vil vel ta ca 3-4 timer å legge ut og etse print, og så tar det kanskje 2 timer å populere printet. Så må du ha en pedalboks som må borres og males og merkes, og det tar også noen timer.

Hvis man skal lage denne som en "one-off" og tar en rimelig timepris for arbeidet blir det ca 4-5000kr for en sånn pedal. Hvis man får solgt en run på 50-ish pedaler vil hver koste ca 900-1500kr. Hvis du finner noen som jobber gratis har den en delepris på ca 3-600kr, avhengig av hvordan kvalitet du vil ha på brytere/jack og boks/maling.

Du kan sjekke ut pedalene til Catalinbread hvis dette høres mye ut. De lager ikke noen Trace Elliot-emuleringer, men de har en del andre ting som ligner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.