Web Analytics
Jump to content

Carpal67


Carpal67
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Jeg kjøpte nettopp en BOSS RV-3 av Carpal67 og vil gjerne meddele at jeg er veldig fornøyd med handelen :). Tidligere drev jeg og søkte rundt på nettet etter eventuelle salg av RV-3, men hadde lite forhåpninger om å finne den. Etterhvert fikk jeg en gledelig overraskelse da jeg så at Carpal67 hadde lagt ut en tråd tidligere der han la ut RV-3 for salg. Jeg tok kontakt med en gang og fikk svar med en gang. Til å begynne med var jeg litt skeptisk til å handle over forum, men det viste seg åvære en fornøyelse å handle med Carpal67. Vi ble enig om pris og hvordan det skulle sendes veldig kjapt, og pakken kom godt innpakket bare få dager etter avtalen. Grunnet skepsisen min ville jeg ha postoppkrav på pakken, men det viste seg å være unødvendig :).

Jeg gjør gjerne flere handler med Carpal67. Han er seriøs, kjapp og grei å snakke med! Anbefales!

-Thomas

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 1 year later...

Kjøpte en gitar av ham i helga, og det er virkelig ingen verdens ting å utsette på handelen. Veldig hyggelig dialog både i forkant og etterkant, rask respons på meldinger og en veldig godt innpakket gitar. Gitaren var tilogmed innlevert på posten før jeg hadde rukket å overføre penger.

Tipp topp, tommel opp!

Link to comment
Share on other sites

 • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.