Web Analytics
Jump to content

Butikk i Oslo som intonere/justerer strenghøyde etc


Rødvin

Recommended Posts

Tenkte jeg skulle levere inn gitaren min til en butikk for å få den intonert skikkelig og også justert strenghøyden. Noen som har noen anbefalinger/erfaringer om hvor jeg bør gå? Immerslund er vel den butikken som er nærmest meg, men har de flinke folk der?

Hørt mye bra om Guitar Workshop på Bekkestua, men føler det er litt for langt å dra.

Link to comment
Share on other sites

Det gjør de nesten overalt.

Sjekk ut Imerslund ;)

Edit: Jan Braaten er veldig flink, han har justert gitarene mine, er veldig fornøyd. Anbefaler han. :)

Jeg får vel ta en utfordring jeg da, og invitere deg til Bekkestua likevel, til tross for avstanden... Hos oss kan du velge mellom meg eller Jan Braathen på setupjobber, vi starta Guitar Workshop AS sammen Jan, Jonas Fjeld og jeg, ser du. Uansett, dersom gitaren din har nogenlunde bra treverk og slikt, kan jeg garantere deg et "turbo-setup". En "standardmal" jeg ofte bruker, er følgende: 1. bånd, høyde under strengen: 0,010" på diskant sida, 0,013" på bass-sida. Dette justerer jeg med sadelhøyden. Neck-relief (kurven på halsen - avstand under strengen): 0,004" i 5. og 9. bånd, strengehøyde i 17. bånd: 3,5/64" eller tilnermet oversatt, rett i underkant av 1,4 mm. For ordens skyld: 0,010" er det vi vanligvis kaller en "null-ti-streng"... Jeg tar selvfølgelig også utgangspunkt i gripebrettradius også for å få riktig kurve på stolen. Folk med 9,5-12" gripebrettradius foretrekker likevel ofte 11-14" radius ved strengestolen. Du kan ringe Guitar Workshop hvis du vil ha levert gitaren din enten til Jan eller meg (6753 9170) Trond Tufte, Guitar Workshop - P.S. hvis det er vanlig setup uten behov for justering av bånd (fretjobb), kan jeg ta det mens du venter - forutsatt at butikken ikke koker over av kunder. Men ring først - så vi kan "få stilt en diagnose" Edited by Guitarexpert
Link to comment
Share on other sites

hva er ca prisen på et slikt setup hos dere? :)

Det avhenger jo av hvor jevn gitaren din er i utgangspunktet. Vi har nok ikke den laveste timeprisen i klassen, vi tar 750 inkl. Mva, men erfaringsmessig jobber vi ganske raskt. Uten komplikasjoner eller behov for fretjobb (sliping av bånd) tipper jeg 1/2-time, altså 375,-Kr. Vi avtaler selvfølgelig omfanget på forhånd. Edited by Guitarexpert
Link to comment
Share on other sites

Kan annbefale Trond på det varmeste.

Han har justert og fikla litt på noen av gitarene mine og de har blitt knallbra hver gang!

Jeg justerer mine egne gitarer men en skikkelig pro-jobb fra en som han er noe annet!!

Kall det mojo hehe.

Dessuten er han jo et levende leksikon når det gjelder ting som Mesa og ESP (og en haug andre merker)

Artig å ha en slik ressurs her:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.