Web Analytics
Jump to content

Ny akkustisk gitar? Hvilken?


p86
 Share

Recommended Posts

Heisann, er på utikk etter en ny stålstrenger. Prisen bør helst ikke overstige 5000 kr. Er åpen for de fleste merker. Men har hørt mye bra om takamine?

Jeg holder til i Hobøl kommune/Østfold. Er det noen musikkbutikker i nærheten av meg? Det var en i Ski, men den ble lagt ned i sommer dessverre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er veldig fornøyd med min Takamine hvertfall, men det er jo en helt annen prisklasse. Noen synes dog at de er litt sterile og kjedelige i lyden. Hvilken prisklasse dette er snakk om vet jeg ikke, og jeg kan jo ha andre preferanser, men jeg synes ikke sterilt og kjedelig beskriver min. Kan jo være lavere prisklasser de snakker om.

Prøvde dog en Yamaha ettellerannet som kosta ca 6500 i butikk som allerede fra første akkord var knalldigg å spille på. Ellers også hørt mye bra om Yamaha, så om du legger 5k i en brukt Yamaha så tror jeg du får noe veldig bra. Ibanez får også mye skryt. Taylor kan man vel også kanskje få brukt i den prisklassen

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha vært en tur på 4sound i moss, så ble det en yamaha stålstrenger til en verdi av 4700. Har ikke helt fått sjekket hva modellen heter enda, hehe..

Fornøyd med lyden, og det er såklart plugin mulighet her. Eneste jeg merker her er at spesielt D Strengen har en tendens til å klirre/Skurre når jeg tar i moderat. Fikk med et elixir sett, så strengene er helt nye. Tenkte kanskje at de ligger litt lavt mot båndene, men kan ikke si det ser sånn ut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.