Web Analytics
Jump to content

ny gitar eller sette inn mic


gitarleik
 Share

Recommended Posts

Skal snart selge en gitar og vurderer på sikt å sette inn en pickup i art &lutheri gitaren min. Har ikke tenkt å bruke mer enn 2-3500kr så lurer på hva som er mest for penga, av å sette in en mic eller kjøpe en gitar med picups. Kan ikke sette den i selv så må også bruke penger på å få noen til å montere den på plass. Har også hørd en del bra om den billige takamine serien :rolleyes:

Håper noen kan komme med gode råd her

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er fornøyd med lyden og kvaliteten forøvrig på Art & Lutherie-gitaren må det være mye bedre å satse på den enn å kjøpe ny med pickup, i den prisklassen du tenker på får du neppe noen bedre gitar og pickup-ene som sitter i gitarer i den prisklassen er vel heller ikke de beste. Det finnes masse bra for ettermontering. Jeg har god er faring med Shadow Nanoflex og AER AK 15+. AER sin modell er mye dyrere, men kombinerer en piezo under sadelen med en kondensator-mik innerst i kassa. Begge gir veldig god lyd. Fishman, Baggs og B-Band skal også være bra. Hvis det ikke er så lenge siden du kjøpte gitaren kan du kanskje prøve å få butikken der du kjøpte den til å montere inn en pickup uten at selve monteringsjobben koster for mye? Du kan jo nevne for dem at Myhrbraaten Musikk i Oslo gjør slike ettermonteringsjobber gratis på gitarer kjøpt hos dem, når du også kjøper pickupen der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Selger en vintage (jepp, den er over 30 år gammel...) 1990 Greco "Firebird". Made in Japan!!! Denne gruser alt jeg har prøvd av moderne Gibsons. Den låter mye bedre, er bedre å spille på, og ser mye bedre ut. Dessuten er den MYE lettere. Vekta er i underkant av 3 kg, og den er er ekstremt resonant akustisk. Tailpiece og bridge er byttet til lightweight og aged Faber som jo også Gibson-mafia-gutta oppgraderer sine såkalte Customshops med. Pickups er vintage voicet og låter helt likt som de ekte Firebirdene fra '60-tallet, og selvsagt mye bedre enn de fæle keramiske pickupene Gibson leverte på sine triste reinkarnasjoner av Firebirden i nyere tid. Denne fantastiske gitaren gjennomgikk en service med båndfiling og polering samt ny nut i bein hos guitarwizard Geir Falck for ca. 3 år siden. Gitaren er naturlig aget pga. av at den er brukt mye (og det er ikke så rart, så bra som den er...) og den har tidligere tilhørt prominente gitarister her i Norge. Den ble importert fra Japan av ingen ringere enn @Hanspanzerher på forumet i sin tid. Tipper han herja vilt med gitaren før den ble solgt videre til en annen, ikke ubetydelig, norsk gitarist som høyst sannsynlig brukte den på plateinnspillinger som du garantert har hørt. Jeg kjøpte den av han rundt 2011, og som dere ser, har jeg gjort en del med den etter det, som gjør den til et enda bedre instrument enn det var! Gitaren leveres med original gigbag i ekte skai, som er mye mer slitesterkt enn det der nylon-greiene som Gibson leverer. Gitaren befinner seg i Ørland, men kan sendes pr. post i en Epiphone-pappeske mot at kjøper returnerer eska og pakkematerialer for selgers regning. Forumpris: 6500,- inkl. porto. (For en mer edruelig og realistisk annonse: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=240605842 )
  • Det står listet at den har Probuckers FB720 på nettsida til Epiphone. Tipper det er så enkelt som en minihumbucker-versjon av Probuckeren uten pole-pieces ja. Jeg synes de låter bra, og føler ikke et umiddelbart behov for å bytte de ut, slik jeg ofte har gjort med andre Epis. Tok kontakt med posten pr. telefon, og fikk en epost rett etterpå med skadenr og beskjed om å sende bilder av skaden og emballasjen. Avventer svar på det før jeg vurderer hva jeg gjør. Er det så enkelt som å innhente pris på reparasjon fra en gitarfikler, er det jo greit. 😊
  • Det holder vel å få et skriftlig prisoverslag fra en gitartekniker? Interresant gitar,visste ikke at den hadde minihumbuckere.Nice playin'
  • En liten lydtest-video av gitaren:  
  • Er ute etter en HX Stomp. Plukker opp i området rundt Os/Bergen eller betaler frakt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.