Web Analytics
Jump to content

ny gitar eller sette inn mic


gitarleik

Recommended Posts

Skal snart selge en gitar og vurderer på sikt å sette inn en pickup i art &lutheri gitaren min. Har ikke tenkt å bruke mer enn 2-3500kr så lurer på hva som er mest for penga, av å sette in en mic eller kjøpe en gitar med picups. Kan ikke sette den i selv så må også bruke penger på å få noen til å montere den på plass. Har også hørd en del bra om den billige takamine serien :rolleyes:

Håper noen kan komme med gode råd her

Link to comment
Share on other sites

Hvis du er fornøyd med lyden og kvaliteten forøvrig på Art & Lutherie-gitaren må det være mye bedre å satse på den enn å kjøpe ny med pickup, i den prisklassen du tenker på får du neppe noen bedre gitar og pickup-ene som sitter i gitarer i den prisklassen er vel heller ikke de beste. Det finnes masse bra for ettermontering. Jeg har god er faring med Shadow Nanoflex og AER AK 15+. AER sin modell er mye dyrere, men kombinerer en piezo under sadelen med en kondensator-mik innerst i kassa. Begge gir veldig god lyd. Fishman, Baggs og B-Band skal også være bra. Hvis det ikke er så lenge siden du kjøpte gitaren kan du kanskje prøve å få butikken der du kjøpte den til å montere inn en pickup uten at selve monteringsjobben koster for mye? Du kan jo nevne for dem at Myhrbraaten Musikk i Oslo gjør slike ettermonteringsjobber gratis på gitarer kjøpt hos dem, når du også kjøper pickupen der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.