Web Analytics
Jump to content

Band i Egersund/Bryne/Stavanger


Eddy

Recommended Posts

Vel, eg føler det er på tide å bli med i eit nytt band, så me får advertere litt her. For augneblinket er det meg, Alfi og KAARVAAG. Me øver på Orre(du blir henta på Bryne stasjon). Eg har skreve rundt 5 låtar, men det blir også ein god del coverlåtar. Me manglar vokalist og trommis.

Edited by Eddy
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Maiden style vettu. Må vente nokre veker uansett, for gitarhalsen min knakk, så den er på reperasjon. Eg kan kanskje nemne at den eine gitaristen er alfi, bassisten er lothlorien. kaarvaag ville bli med på ein jam og, så det her kan jo bli interessant.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Maiden style vettu. Må vente nokre veker uansett, for gitarhalsen min knakk, så den er på reperasjon. Eg kan kanskje nemne at den eine gitaristen er alfi, bassisten er lothlorien. kaarvaag ville bli med på ein jam og, så det her kan jo bli interessant.

Virker litt "overkill" xD Jo flere kokker (gitarister), jo mere søl, er det ikke dét de sier? xD Blir jo nesten køspilling da, men okey :D

Jeg kan godt bli med på en jam en dag nå snart, tror at jeg har tid :P

Containeren på Bryne? :P

Link to comment
Share on other sites

Ja, hvis det er greit for dere :P

Jeg har to band allerede, men kan godt jamme en gang eller tre med dere, kanskje hjelpe dere litt i gang eller skaffe dere de medlemmene dere mangler - kjenner litt til musikkmiljøet i Sandnes/Stavanger-området xD

Jeg tar med trommestikkene og tar turen på fredag :P

Lurer dere på noe, så bare spør - enten her eller i postboksen min (her på forumet) ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.