Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Eddy

Medlem
 • Innholdsteller

  186
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Eddy

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 28. sep. 1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hå, Rogaland

Nylige profilbesøk

3 650 profilvisninger
 • Doc

 1. Huff, eigentleg har bør eg ikkje bruke pengar på gitar i det heile, men det kjem til å bli vanskeleg å ikkje kjøpe den der trur eg. Planen min for dette året vår å jobbe ved sia av studia og spare opp pengar til hybel på UiS, men har brukt kvar einaste krone, haha. Ser ikkje ut som det blir noko sparing denne månaden heller.
 2. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=56065158 Er dette noko å ha kanskje?
 3. Takkar så mykje for tips. Eg har ikkje noko nemneverdig hastverk med dette her, så eg kan godt sjå litt på kva som kjem på marknaden. Dette er vel mest for å prøve konseptet litt ut, men litt kvalitet vil ein jo gjerne ha. Skal sjå etter dei modellane dykk har nemnt.
 4. Har fatta ein viss interesse for djent-sjangeren i det siste(type Periphery, Animals as Leaders), og tenkte eg kanskje måtte supplere med ein ekstra streng. Har alltid hatt lyst til å prøve det forøvrig. Det er knapt nokre månadar sidan eg kjøpte gitar sist, så studentbudsjettet er noko sprengt. Kan ikkje tenkje meg å bruke meir enn 3000-4000 pga dette. Har sett på nokre gitarar på finn, og lurte på om dykk med litt meir erfaring enn meg kanskje har noko innsikt å kome med. Legg inn nokre lenkjer som eg vuderer å kjøpe. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=56059350- eg har høyrt at
 5. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=49297339&searchclickthrough=true&searchQuery=ESP+LTD+EC-1000 Plukker med meg den her trur eg.
 6. Nja, har ikkje noko spesielt behov for sjustrengar, er vel bare noko ein ikkje har. Då blir det ein deluxe ec-1000 trur eg, viss det ikkje kjem nokon andre innvendingar. Set pris på hjelpa!
 7. Takk for svar! Då trur eg nok det er LTD som tar leiinga i nominasjonskampen her. Er dette noko å ha? http://www.instrumentbutikken.no/gitarer-utstyr/gitarer-bass/ltd/ltd-ec-407-sws-el-gitar-emg.html Har ikkje høyrt om denne forhandlaren før, men ser der er ein til 6K på finn og. Er jo litt kjedeleg med kvit gitar utan gullhardware, men så viktig er det vel ikkje.
 8. Hei! Har ikkje vore innom her på nokre år, så må vel fyrst hilse på gamle bekjente. Elles er det slik at eg held på med å spele inn nokre greier, og tenkte at eg skulle plukke med meg ein ny gitar når eg fyrst var i gang. Budsjettet stoppar på 10K. Har ein SG og ein meksikansk strat frå før, derav eg strengt tatt ikkje kan fordra SG-gitaren. Halsen er alt for tjukk for min smak. Forøvrig er eg ein stor fan av LP-gitarar, men tenkte eg må ha noko med smal hals. Slik sett ser ESP Eclipse og LTD EC-1000 kjekke ut frå mitt standpunkt. Ein 7-strengar hadde og vore moro, så eg har kikka litt på S
 9. Du held framleis på ser eg. Veit ikkje kva anna ein kan seie enn; konge! Det var ein sann fryd å høyre på.
 10. Du får sende ei melding viss du finn ut at du vil roe ned musikksmaken litt
 11. Blood Brothers live!??? Det er godt mogleg eg må skjære over håndledda mine eller kva no ungdommen held på med når dei er deprimerte.
 12. Anbefaler å ta ein kikk på: http://www.hufschmidguitars.com/ Blir ein liten bump det her, men det får så vere.
 13. Konge! Digger riffinga på "Wrath". Er ikkje heilt min musikksmak det her, men CD skal absolutt kjøpast inn når/viss den kjem ut.
 14. Nja, sei ikkje det. Det her kan bli stort blant Guitar Hero fans.
 15. Du veit at det er mogleg å redigere innlegg etterpå? 4 innlegg på rad blir litt drøyt. No veit ikkje eg om GN har reglar mot sånt, men i og med at dei fleste andre forum har det, vil eg tru det gjeld her og.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.