Web Analytics
Jump to content

Ny Forsterker...


v-amper
 Share

Recommended Posts

Heisann... da var det på tide med ny forsterker.

Eg har tenkt på rør forsterkere. men eg veit ikke kordan som passer til det eg spiller. eg tenker å bruke 5-10 tusen.

Den skal ikke bli brukt på scenen. bare heime og med band.

så eg lurte å kordan dere anbefaler. eg spiller heavy metal, death metal (ja, alt innen metal). eg har også en boss mt-2 metal zone. (så eg trenger vel bare ein bra clean forsterker? men litt bass?

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville sett på en god ENGL Screamer combo :)

Men vil du ha noe hissig til death metal så kan du også sjekke ut en brukt Peavey 6505 topp m/ 2x12 kabinett eller ENGL Fireball.

Mye fint å få tak i til de pengene på bruktmarkedet. Så mye, at jeg ikke klarer å finne en amp jeg har lyst på selv.. :)

Link to comment
Share on other sites

6505+ comboen kan jeg anbefale! Ga vel 5300kr totalt med frakt og moms fra dv247.com noe som er en veldig god pris mener jeg.

Det er en dønn solid forsterker, med masse gain og trøkk. Clean kanalen er derimot ikke akkurat den beste jeg har vært borti, men for meg var ikke det så nøye. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.