Web Analytics
Jump to content

Min venstrehånd er ikke helt i form!


antikristian

Recommended Posts

Hei

Jeg har spilt trommer i snart 4 år og jeg har aldri tenkt på teknikk. Men det er en ting som har opptatt meg det siste halvåret.

Problemet mitt er at venstrehånda mi er veldig svak og ikke så tight som høyrehånda.

Er det noen som har noen forlsag til øvelser el. for at jeg skal kunne trene opp venstrehånda? Eller om det finnes noen gratis ressurser på nettet som tar for seg slike ting... :D

Link to comment
Share on other sites

Halla,

dette er noe du kan gjøre. Har du peilig på hva dobbelt slag eller Paradidler er? Skal se om jeg kan forklare det uten noter:

Dobbelt Slag: Høyre - Venstre

HH VV HH VV HH VV

VV HH VV HH VV HH

Poenget med dette er at du skal kunne bruke det som dobbeltslags hvirvel, men det kan også få hendene til og bli mer like, dette er bare for skarptromme. Hvis du øver litt på skarpen før du øver på settet og konsentrer deg om at hendene dine må bli like så kommer det til å bli fint.

Paradidler:

HVHHVHVV

VHVVHVHH

Dette er ikke dobble slag, det er enkle, så du må tenke Høyre-Venstre-Høyre-Høyre osv....

Skjønner du noe av dette? Hvor bor du? :wink:

Link to comment
Share on other sites

hvor bor du? Har en del øvelser jeg kan sende deg... Holder på å øver opp venstrehanda mi for tida jeg også! Angrer på at jeg ikke har gjort det skikkelig før!

Men, prøv slike kombinasjoner:

hvvv hvvv hvvv hvvv... (16-deler)

Paradidler og slikt hjelper også! Det lønner seg å begynne sakte og øke tempoet sakte men sikkert! Når du kommer til det punktet at du ikke klarer mer går du ned litt i tempo og holder deg der litt! Så øker du litt igjen.... Hold på slik et kvarter - 20 min hver dag, og du vil se betydelig forbedring allerede etter en måned! ;)

Stå på! er bare din tolmodighet som står på spill nå! ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er jeg ikke så sikker på.. Det er jo ikke muskler du trener, men teknikk!

Du får kjøpt slike myke padd'er som stikkene ikke har noen sprett på! Hvis du øver på den, på riktig måte, blir de mye bedre teknisk! Har hørt at det går raskere å øve inn tingerteknikkene på en slik pad enn på trommene!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.