Web Analytics
Jump to content

Min venstrehånd er ikke helt i form!


antikristian
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg har spilt trommer i snart 4 år og jeg har aldri tenkt på teknikk. Men det er en ting som har opptatt meg det siste halvåret.

Problemet mitt er at venstrehånda mi er veldig svak og ikke så tight som høyrehånda.

Er det noen som har noen forlsag til øvelser el. for at jeg skal kunne trene opp venstrehånda? Eller om det finnes noen gratis ressurser på nettet som tar for seg slike ting... :D

Link to comment
Share on other sites

Halla,

dette er noe du kan gjøre. Har du peilig på hva dobbelt slag eller Paradidler er? Skal se om jeg kan forklare det uten noter:

Dobbelt Slag: Høyre - Venstre

HH VV HH VV HH VV

VV HH VV HH VV HH

Poenget med dette er at du skal kunne bruke det som dobbeltslags hvirvel, men det kan også få hendene til og bli mer like, dette er bare for skarptromme. Hvis du øver litt på skarpen før du øver på settet og konsentrer deg om at hendene dine må bli like så kommer det til å bli fint.

Paradidler:

HVHHVHVV

VHVVHVHH

Dette er ikke dobble slag, det er enkle, så du må tenke Høyre-Venstre-Høyre-Høyre osv....

Skjønner du noe av dette? Hvor bor du? :wink:

Link to comment
Share on other sites

hvor bor du? Har en del øvelser jeg kan sende deg... Holder på å øver opp venstrehanda mi for tida jeg også! Angrer på at jeg ikke har gjort det skikkelig før!

Men, prøv slike kombinasjoner:

hvvv hvvv hvvv hvvv... (16-deler)

Paradidler og slikt hjelper også! Det lønner seg å begynne sakte og øke tempoet sakte men sikkert! Når du kommer til det punktet at du ikke klarer mer går du ned litt i tempo og holder deg der litt! Så øker du litt igjen.... Hold på slik et kvarter - 20 min hver dag, og du vil se betydelig forbedring allerede etter en måned! ;)

Stå på! er bare din tolmodighet som står på spill nå! ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er jeg ikke så sikker på.. Det er jo ikke muskler du trener, men teknikk!

Du får kjøpt slike myke padd'er som stikkene ikke har noen sprett på! Hvis du øver på den, på riktig måte, blir de mye bedre teknisk! Har hørt at det går raskere å øve inn tingerteknikkene på en slik pad enn på trommene!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.