Web Analytics
Jump to content

Ibanez JEM


anypuppet

Recommended Posts

Hei alle sammen!

Jeg har vært å prøvespilt Ibanez JEM 555 og forelsket meg fullstendig! Dette var instrument ja! Men jeg lurer på om noen kan si noe om forskjellene på JEM'ene. 555'en koster jo 15.000 imotsetning til den aller dyreste som koster 36.000(!!)

Jeg har ikke råd til den til 36.000, den saken er grei, men hva er det som mangler på 555'en siden den er over dobbelt så dyr? Jeg har hørt rykter om at JEM 555 er tilsvarende Squier når en snakker om Fender, og dette gir meg grønne hår på ryggen!

Til slutt: er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en bra JEM brukt?

Mvh. JB

Link to comment
Share on other sites

kjøp deg heller en Ibanez rg(1)5xx eller høyere. Bedre hardware for en billigere penge. RG-serien er jo egentlig en rippa JEM allikevel.. Eneste fordelen med JEM 555 er halsdekorasjonen og håndtaket. Ellers så er den nokså lik en RG av lavere serie.

JEMer av høyere klasse har bedre treverk, bedre pickuper og ikke minst bedre floyd.. En helt annen gitar. Sjekk gitarimport.net for andre priser.

På hjemmesiden til ibanez så finner du alle forskjellene. Sjekk også ut forumet på jemsite.com. Står ganske mye der vil jeg tro...

Link to comment
Share on other sites

Jem 555 har DiMarzio Evolution mikker, det har ikke RG serien. Det er den største forskjellen i utstyr. Og selvfølgelig det visuelle.

På www.vendolin.se finner du noen Jem til tider.

Brukt Jem er det også fullt mulig å finne. Og det er kanskje det som lønner seg økonomisk sett. Mange forskjellige Jem modeller, greit å se litt hva som finnes. www.jemsite.com har en god oversikt med bilder og forskjeller.

Link to comment
Share on other sites

Var jeg deg ville jeg prøvd å finne en brukt JEM, eller eventuelt kjøpt en RG som det blir foreslått her.

Går man på det visuelle er det klart at JEM555 er fristende, men en RG har bla. bedre tremolo noe som ihvertfall for meg ville vært ganske vesentlig. Nei var jeg deg, ville jeg kjøpt en bruk JEM ;-)

Selv så elsker jeg min kjære JEM7VWH :-P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.