Web Analytics
Jump to content

National Bank - Bø - 4. September


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

Jeah! I går satt 5 personer seg i en Polo på en viktig og "lang" reise til Bø for å se deres store stjerner. The National Bank. vi måtte hente billettene tidlig , kl 6 , så vi måtte dra i 3-4 tida.. Og når vi henta dem fikk vi en liten preview på hvor sinnsykt fet konserten kom til å bli :)

Bakdelen med det hele var at vi måtte slå ihjel ca 4 timer i Bø . Ikke lett. Eneste attraksjonen er rånestripa , så vi kjørte den opp og ned utallige ganger..

Så . ca kl.10 gikk vi inn på "Kroa i Bø" og satt oss med noen pils og ventet på bandet . Etter en halvtime torde vi ikke å sitte bakerst mer , vi ville sitte foran ,så vi sto å ventet på forrerste rad i 40 minutter :D haha .. De går inn på scenen til I Hear the Sparrow Sing .. Thomas Dybdahl har stjernestatus hos 5 personer på 1. rad.

Prikkfri spilling , veldig mye groove , takket være Martin Horntveth "Drum God!".

De spilte hele skiva (ikke i rekkefølge) og gikk av , så klappet vi dem inn igjen , fikk en cover låt og en NY låt som var helt nydelig . Så gikk de av ;) og vi (5) klappet dem inn igjen "HORNTVETH HORNTVETH HORNTVETH!!" og Thomas og gutta kjem inn og sier "nå skal vi gjøre The Samantha Fox Trick. Og nei , det er ikke en Samantha Fox låt før dere spør. Dette er Tolerate!" haha :D veldig bra ..

Konserten var så vanvittig bra. Skiva pluss enda mer nydelig energi og liv. Publiken var kanskje litt døde sett VELDIG bort fra oss 5 som sto foran ... vi eide :D haha ... Jeg oppfordrer ALLE som kan til å se dem live .. det er så bra at det nesten er litt ekkel

HORNTVETH HORNTVETH!!

og enda en signert skive til biblioteket .. sweet stuff

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.