Web Analytics
Jump to content

National Bank - Bø - 4. September


Nilsefix

Recommended Posts

Jeah! I går satt 5 personer seg i en Polo på en viktig og "lang" reise til Bø for å se deres store stjerner. The National Bank. vi måtte hente billettene tidlig , kl 6 , så vi måtte dra i 3-4 tida.. Og når vi henta dem fikk vi en liten preview på hvor sinnsykt fet konserten kom til å bli :)

Bakdelen med det hele var at vi måtte slå ihjel ca 4 timer i Bø . Ikke lett. Eneste attraksjonen er rånestripa , så vi kjørte den opp og ned utallige ganger..

Så . ca kl.10 gikk vi inn på "Kroa i Bø" og satt oss med noen pils og ventet på bandet . Etter en halvtime torde vi ikke å sitte bakerst mer , vi ville sitte foran ,så vi sto å ventet på forrerste rad i 40 minutter :D haha .. De går inn på scenen til I Hear the Sparrow Sing .. Thomas Dybdahl har stjernestatus hos 5 personer på 1. rad.

Prikkfri spilling , veldig mye groove , takket være Martin Horntveth "Drum God!".

De spilte hele skiva (ikke i rekkefølge) og gikk av , så klappet vi dem inn igjen , fikk en cover låt og en NY låt som var helt nydelig . Så gikk de av ;) og vi (5) klappet dem inn igjen "HORNTVETH HORNTVETH HORNTVETH!!" og Thomas og gutta kjem inn og sier "nå skal vi gjøre The Samantha Fox Trick. Og nei , det er ikke en Samantha Fox låt før dere spør. Dette er Tolerate!" haha :D veldig bra ..

Konserten var så vanvittig bra. Skiva pluss enda mer nydelig energi og liv. Publiken var kanskje litt døde sett VELDIG bort fra oss 5 som sto foran ... vi eide :D haha ... Jeg oppfordrer ALLE som kan til å se dem live .. det er så bra at det nesten er litt ekkel

HORNTVETH HORNTVETH!!

og enda en signert skive til biblioteket .. sweet stuff

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.