Web Analytics
Jump to content

Ebs Fafner..


Kvist

Recommended Posts

Skyt meg om jeg poster i feil forum her, men føler at det kanskje er bassister som kan hjelpe meg. (Moderator - Kjeft på meg og flytt hele tråden om du mener det er riktig :) )

Jeg eier altså en Ebs Fafner (Den eldste modellen, grå stripe uten D.I). Kjempegod amp på alle måter, låter strålende osv. Men, som med mye annet utstyr må den nå inn til overhaling. Har fått endel skraping i kabinettet når jeg skrur på diverse potmeter, mistenker støv, men mulig de må skiftes. Røret i preampen bør skiftes, og det er en lysdiode som har tatt kvelden.

Har spurt min lokale "Marshall-Reperatør", men han nekter å ta i den siden den er ukjent og han ikke har noe reperasjonsbok.

Så min fråga til dere der ute: Hvem i landet kan fikse min gamle trofaste? Helst noen i nærheten av Østfold/Oslo.

På forhånd takk!

Mvh

Kvist

Link to comment
Share on other sites

Kunne jo alltids se på den for deg, jeg. Hvis det bare er rens, er det jo grei skuring, men jeg kjenner heller ikke merket.

Som regel har du mest igjen for å bytte potene når de bagynner å skrape.

Det er jo i alle fall kort vei, for jeg er også lokalisert i Fredrikstad (Hvaler på sommeren).

PS. hvem er din Marshall-reparatør?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.