Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Cubase 5


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt Cubase 5 snart i over ett år nå, og hver gang jeg har spilt inn lyd fra gitaren og skal høre hva jeg har spilt, så henger den seg opp! Jeg bruker Pod farm med Line 6 UX2 lydkort. Pcen min er Windows vista. Hva kan årsaken være, og hva bør jeg isåfall gjøre?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det at Windows Vista i dag er så ustabilt, er en ren myte. Det er rett og slett ikke sant.

Det at Windows 7 er et bedre operativsystem, er sant, men det forklarer ikke alle feil som oppstår. Det er mulig at Cubase5 sliter med Vista, det vet jeg ikke noe om.

Det er mange ting som bør undersøkes før man går til slike skritt som å bytte OS, med alt det innebærer.

Sjekk til å begynne med om noe programvare er piratversjon, for eksempel.. Jeg er ingen moralist, men de fleste som fjerner kopibeskyttelse kan sammenlignes med en elektriker som kobler at forbi sikringene for å få ting til å virke..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg lasta ned piratversjon ja, og den funka, men som sagt, vet ikke om det er Vista som gjør det. Har hatt mye problemer med vista før, og var derfor en av grunnene jeg byttet til Win7

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så var det resten av alle de andre variablene, da.

Det å tro at to klin makne maskiner er "like" etter et par måneders bruk, er som å tro på at Jens Stoltenberg vet hva han driver med.

Mon tro om piratkameratene tok hensyn til det? Tok de seg tid til å sjekke versjoner på diverse .dll- filer for eksempel?

Tror ikke det..

Men det er vel greit å løse. Det er bare å ringe support hotline hos H20 :lol:

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for gode svar

Men pcen er bærbar og blir ganske fort varm, den er ca. tre år gammel og har amd prosessor, så egentlig overrasker det meg ikke at det skjer noe tull med Cubasen..

Jeg tenker også at det er Vistaen som forårsaker dette problemet. Den har jo en dårlig førsteinntrykk i teknologiens verden, og det er flere andre programmer og spill som blir rare med Vista

Jeg vet ikke...kanskje jeg skal kjøpe en ny pc som ikke har Vista men noe annet..noen tips om det?

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis BrutalDemon har originalversjonen av Cubase 5, så skal det virke

nåja, jeg har hatt mye tull med min lovlige cubase-versjon.. det er sykt mye som skal klaffe for å få en feilfri musikkpc

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for gode svar

Men pcen er bærbar og blir ganske fort varm, [..]

Basert på det du skriver så ville jeg tro dette hvert fall kan være et av problemene. Litt eldre laptoper som jobber med tunge programmer blir fort fryktelig varme, og det har en effekt på stabiliteten. Et tips kan være å prøve å heve laptopen litt slik at du får litt luftsirkulasjon under den, passe på at vifter og lignende har fri tilgang til å blåse luft ut etc. En liten dusj med komprimert luft på boks inn i vifter og omegn kan også være en idé.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.