Web Analytics
Jump to content

Cubase 5


Recommended Posts

Jeg har hatt Cubase 5 snart i over ett år nå, og hver gang jeg har spilt inn lyd fra gitaren og skal høre hva jeg har spilt, så henger den seg opp! Jeg bruker Pod farm med Line 6 UX2 lydkort. Pcen min er Windows vista. Hva kan årsaken være, og hva bør jeg isåfall gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Det at Windows Vista i dag er så ustabilt, er en ren myte. Det er rett og slett ikke sant.

Det at Windows 7 er et bedre operativsystem, er sant, men det forklarer ikke alle feil som oppstår. Det er mulig at Cubase5 sliter med Vista, det vet jeg ikke noe om.

Det er mange ting som bør undersøkes før man går til slike skritt som å bytte OS, med alt det innebærer.

Sjekk til å begynne med om noe programvare er piratversjon, for eksempel.. Jeg er ingen moralist, men de fleste som fjerner kopibeskyttelse kan sammenlignes med en elektriker som kobler at forbi sikringene for å få ting til å virke..

Link to comment
Share on other sites

Så var det resten av alle de andre variablene, da.

Det å tro at to klin makne maskiner er "like" etter et par måneders bruk, er som å tro på at Jens Stoltenberg vet hva han driver med.

Mon tro om piratkameratene tok hensyn til det? Tok de seg tid til å sjekke versjoner på diverse .dll- filer for eksempel?

Tror ikke det..

Men det er vel greit å løse. Det er bare å ringe support hotline hos H20 :lol:

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for gode svar

Men pcen er bærbar og blir ganske fort varm, den er ca. tre år gammel og har amd prosessor, så egentlig overrasker det meg ikke at det skjer noe tull med Cubasen..

Jeg tenker også at det er Vistaen som forårsaker dette problemet. Den har jo en dårlig førsteinntrykk i teknologiens verden, og det er flere andre programmer og spill som blir rare med Vista

Jeg vet ikke...kanskje jeg skal kjøpe en ny pc som ikke har Vista men noe annet..noen tips om det?

Link to comment
Share on other sites

Hvis BrutalDemon har originalversjonen av Cubase 5, så skal det virke

nåja, jeg har hatt mye tull med min lovlige cubase-versjon.. det er sykt mye som skal klaffe for å få en feilfri musikkpc

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for gode svar

Men pcen er bærbar og blir ganske fort varm, [..]

Basert på det du skriver så ville jeg tro dette hvert fall kan være et av problemene. Litt eldre laptoper som jobber med tunge programmer blir fort fryktelig varme, og det har en effekt på stabiliteten. Et tips kan være å prøve å heve laptopen litt slik at du får litt luftsirkulasjon under den, passe på at vifter og lignende har fri tilgang til å blåse luft ut etc. En liten dusj med komprimert luft på boks inn i vifter og omegn kan også være en idé.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.