Gå til innhold
M.A.K.S

Delay "trøbbel"

Anbefalte innlegg

Har fått et akutt tilfelle av kjøpeutstyr syken i det siste og har endt opp med noen fiine nye pedaler wub.gif

En Retro-Sonic delay og en BB preamp (takker Earfalas) + en Lovepedal Kanji 9 (takk til Roger Wilco)

Lang historie kort:

Dama var ikke hjemme, så jeg kunne rigge meg til i stua for litt skikkelig testing..

Har ikke effektloop i forsterkeren min så alle pedalene må gå i front, noe som egentlig ikke er noe problem siden jeg ikke bruker ekko sammen med ampvrengen.

"Problemet" oppstår når jeg spiller på Kanji'en og så skrur på ekkoet. Da får jeg plutselig en brukbar dæsj ekstra diskant..

Det skjer ikke hvis jeg bruker BB'en blink.gif

Noen som aner hva dette kan komme av?

(det er ikke noe stort problem, men jeg er nysgjerrig av meg tongue.gif)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har prøvd både:

Gitar -> Kanji -> BB -> delay -> amp

og

Gitar -> BB -> Kanji -> delay -> amp

Samme resultat uansett rekkefølge tongue.gif

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.