Web Analytics
Jump to content

HAO Rust Driver med volumknott-mod?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Heisann,

Har vært på leting etter en distortion med mindre gain enn MT2-en min en stund nå, og har hovedsaklig tenkt på Fulltone OCD og Xotic BB Preamp. Har også sett på andre varianter som Fulltone FullDrive og HAO Rust Driver, og fant sistnevnte til en god pris her forleden.

Uansett, eksemplaret jeg fant hadde blitt modifisert og har mastervolum-knott på siden. Noen som har peiling på RD og vet om denne moden endrer lyden mye?

Link to comment
Share on other sites

Er ikke alle disse overdrivepedaler, eller pedaler som først og fremst brukes som boost? :P

Er det en boost eller en «standalone» vreng du er ute etter? Hvis sistnevnte, ta en titt på Carl Martin Plexitone. Super pedal!

Ellers virker faktisk Hardwire Valve Distortion jævlig bra også.

Link to comment
Share on other sites

Konnis, nå kan ikke jeg vite det for sikkert at det er akkurat min eks-pedal det er snakk om, men det er mye mulig det er jeg som har utført mod`en på Rust Driver`en du snakker om. I så fall påvirkes kun gain i pedalen, skjer det samme som når du drar volumet ned på gitaren. Er bare montert inn et potmeter like etter inngangen på pedalen. Dette ble gjort siden den ikke hadde gain-justering, kun volum-kontroll. Når potmeteret står på fullt (ingen motstand) påvirkes ikke orginal-lyden.

Link to comment
Share on other sites

Den digger ikke transeamper? :P

Status er altså at jeg kommer til å bruke den mest på øving for å ha en annen distortion i tillegg til Metal Zone, en mer "rolig" Mastodon-ish. Ikke bare chugg chugg. Kommer også til å leke med den her hjemme. Kommer til å bruke den på en Marshall Lead 100 på øvinger (den gamle gode transistor-serien), eventuelt i stereo med en Peavey keyboardforsterker (ja, du leste riktig).

Henter den i morgen. Betaler 600kr, syns det virker som en kurrant pris.

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.