Web Analytics
Jump to content

New Guitar Day


Duckling

Recommended Posts

Da var jeg en snartur i Stavern og hentet meg en ny Gibson, nemlig Gerald Bostock sin gamle Gibson Les Paul Special. Faded Cherry finish, double cut og P90's. Har ennå ikke fått plugga den i forsterkern, men har spilt litt unplugged og det er en flott sak. Gleder meg til å teste ut P90'ne da jeg helt siden jeg kjøpte meg Studioen min har angret på at jeg ikke kjøpte en Jr i stedet.

Eneste negative med dette er at jeg økonomisk sett strengt tatt bør selge unna Studioen, men kjenner det kan bli vanskelig :(

Anywho! Bilder:

post-1888-127048455264_thumb.jpg

post-1888-127048455885_thumb.jpg

post-1888-12704848767_thumb.jpg

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Anywho! Bilder:

Du mener anyhow?

Uansett (som det heter på norsk... ;) ) Grattis med ny, fet gitar!

Specialen min har wraparound, men jeg vet ikke om det utgør særlig forskjell. Mulig bedre tone/sustain da du tar bort et ledd som potensielt stjeler tone/sustain? En ulempe er i hvert fall at man ikke kan justere intonasjon med en standard wraptail.

Du kan jo wrappe selv om du har ABR-brua også. Jeg gjør det på den andre LP'en. Skru tailpiecen helt ned mot treverket slik at du får vinkel over brua. Jeg merket litt forskjell på tonen uplugga, men i grunnen ikke ved plugging i amp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener (og vet at det heter) anyhow, men liker å bruke anywho, mest for randomness. Eller noe.

Takk!

Skal prøve wraparound når jeg putter på nye strenger og se om jeg merker noen forskjell. Blir spennende :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.