Web Analytics
Jump to content

New Guitar Day


Duckling

Recommended Posts

Da var jeg en snartur i Stavern og hentet meg en ny Gibson, nemlig Gerald Bostock sin gamle Gibson Les Paul Special. Faded Cherry finish, double cut og P90's. Har ennå ikke fått plugga den i forsterkern, men har spilt litt unplugged og det er en flott sak. Gleder meg til å teste ut P90'ne da jeg helt siden jeg kjøpte meg Studioen min har angret på at jeg ikke kjøpte en Jr i stedet.

Eneste negative med dette er at jeg økonomisk sett strengt tatt bør selge unna Studioen, men kjenner det kan bli vanskelig :(

Anywho! Bilder:

post-1888-127048455264_thumb.jpg

post-1888-127048455885_thumb.jpg

post-1888-12704848767_thumb.jpg

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Anywho! Bilder:

Du mener anyhow?

Uansett (som det heter på norsk... ;) ) Grattis med ny, fet gitar!

Specialen min har wraparound, men jeg vet ikke om det utgør særlig forskjell. Mulig bedre tone/sustain da du tar bort et ledd som potensielt stjeler tone/sustain? En ulempe er i hvert fall at man ikke kan justere intonasjon med en standard wraptail.

Du kan jo wrappe selv om du har ABR-brua også. Jeg gjør det på den andre LP'en. Skru tailpiecen helt ned mot treverket slik at du får vinkel over brua. Jeg merket litt forskjell på tonen uplugga, men i grunnen ikke ved plugging i amp.

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener (og vet at det heter) anyhow, men liker å bruke anywho, mest for randomness. Eller noe.

Takk!

Skal prøve wraparound når jeg putter på nye strenger og se om jeg merker noen forskjell. Blir spennende :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.