Web Analytics
Jump to content

Fender Stevie Ray Vaughan Strat


Hans Majestet
 Share

Recommended Posts

har prøvd den, den er VELDIG bra. Den låter og føles knall. Ikke helt standard strat lyd, den har vel texas specials pickuper tror jeg, men hvis du liker lyden til SRV så er dette en topp gitar.. Hadde egentlig tenkt til å kjøpe den, før jeg kom over straten i mitt liv :)

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd den og syntes det var en ok planke ! Hva må du betale for den ? Over tyve ? I såfall bør du sjekke ut alt annet ! fra Feedback-workshop til godlyd Men er du SRV dude så er det vel ikke andre valg? Texas Special mikkene låter suverent og gitaren spiller helt kule Jumbo bånd har den også !

Link to comment
Share on other sites

Er du sikker på at du liker halsen på den? Mener å huske at den er veldig tykk. Hvis du tester den og finner ut at halsen ikke passer deg, så ville jeg kanskje sett på en vanlig Fender strat, valgt en med sunburst og rosewood gripbrett (om du da vil ha en look-a-like) og satt på Texas Specials. Da har du jo i utgangspunktet en gitar som ser lik ut, har samme mikker, som passer deg bedre - til en mer fornuftig pris.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.