Web Analytics
Jump to content

Min første låt


Flyndre

Recommended Posts

Heihei.

Har da spilt inn min første skikkelige låt, og litt tilbakemelding fra dere hadde jeg satt stor pris på:)

Alle instrumentene, akustisk gitar, elgitar og piano spilles av meg:)

Har lite kjennskap til miksing og sånt, det er sikkert mye som skulle vært gjort bedre, men men :P Man lærer så lenge man lever :)

Er 20 år, har ikke spilt så fryktelig lenge, og er klar over at det noen steder er litt rusk, men orket ikke ta flere takes :P

Låten ligger på http://www.myspace.com/mortenopdal

Morten

Link to comment
Share on other sites

Nice :) nå vet ikke jeg hvor lenge du har spilt da.

Kunne godt tenk meg en versjon som kansje bygde seg opp til litt mere agresivitet,og som med mere dynamikk, om du sjønner. Det kunne vært morro og jamet over om du har ett opptak uten el-gitaren:)

Link to comment
Share on other sites

Takk for respons :) Har spilt gitar i rundt 4 år, men har aldri gått til lærer, og teori har begynt å interessere meg først i det siste :P Må vel nesten si at spillingen sånn sett ikke helt representerer nivået mitt. Planen var å ta opp elgitaren på nytt, men det ble aldri til. :P Prøvde å improvisere elgitar-biten, men litt ustø på skalaer og sånt, så ble noen noter her og noen noter der. :P

Jeg føler litt at det er to forskjellige sanger, en rolig i starten, og så er det en med litt mer trøkk mot slutten. Så jeg tenkte at for at ikke kontrasten skulle bli for stor, så holdt jeg litt igjen mot slutten. Men er helt enig med at det kunne vært interessant å få litt mer guff på slutten.

Kan ordne et opptak uten elgitar, men må over på den stasjonære dataen, så det får bli i morgen :) Kan sende deg en PM i løpet av morgendagen? ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.