Web Analytics
Jump to content

Min første låt


Flyndre

Recommended Posts

Heihei.

Har da spilt inn min første skikkelige låt, og litt tilbakemelding fra dere hadde jeg satt stor pris på:)

Alle instrumentene, akustisk gitar, elgitar og piano spilles av meg:)

Har lite kjennskap til miksing og sånt, det er sikkert mye som skulle vært gjort bedre, men men :P Man lærer så lenge man lever :)

Er 20 år, har ikke spilt så fryktelig lenge, og er klar over at det noen steder er litt rusk, men orket ikke ta flere takes :P

Låten ligger på http://www.myspace.com/mortenopdal

Morten

Link to comment
Share on other sites

Nice :) nå vet ikke jeg hvor lenge du har spilt da.

Kunne godt tenk meg en versjon som kansje bygde seg opp til litt mere agresivitet,og som med mere dynamikk, om du sjønner. Det kunne vært morro og jamet over om du har ett opptak uten el-gitaren:)

Link to comment
Share on other sites

Takk for respons :) Har spilt gitar i rundt 4 år, men har aldri gått til lærer, og teori har begynt å interessere meg først i det siste :P Må vel nesten si at spillingen sånn sett ikke helt representerer nivået mitt. Planen var å ta opp elgitaren på nytt, men det ble aldri til. :P Prøvde å improvisere elgitar-biten, men litt ustø på skalaer og sånt, så ble noen noter her og noen noter der. :P

Jeg føler litt at det er to forskjellige sanger, en rolig i starten, og så er det en med litt mer trøkk mot slutten. Så jeg tenkte at for at ikke kontrasten skulle bli for stor, så holdt jeg litt igjen mot slutten. Men er helt enig med at det kunne vært interessant å få litt mer guff på slutten.

Kan ordne et opptak uten elgitar, men må over på den stasjonære dataen, så det får bli i morgen :) Kan sende deg en PM i løpet av morgendagen? ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.