Web Analytics
Jump to content

Min første låt


Flyndre
 Share

Recommended Posts

Heihei.

Har da spilt inn min første skikkelige låt, og litt tilbakemelding fra dere hadde jeg satt stor pris på:)

Alle instrumentene, akustisk gitar, elgitar og piano spilles av meg:)

Har lite kjennskap til miksing og sånt, det er sikkert mye som skulle vært gjort bedre, men men :P Man lærer så lenge man lever :)

Er 20 år, har ikke spilt så fryktelig lenge, og er klar over at det noen steder er litt rusk, men orket ikke ta flere takes :P

Låten ligger på http://www.myspace.com/mortenopdal

Morten

Link to comment
Share on other sites

Nice :) nå vet ikke jeg hvor lenge du har spilt da.

Kunne godt tenk meg en versjon som kansje bygde seg opp til litt mere agresivitet,og som med mere dynamikk, om du sjønner. Det kunne vært morro og jamet over om du har ett opptak uten el-gitaren:)

Link to comment
Share on other sites

Takk for respons :) Har spilt gitar i rundt 4 år, men har aldri gått til lærer, og teori har begynt å interessere meg først i det siste :P Må vel nesten si at spillingen sånn sett ikke helt representerer nivået mitt. Planen var å ta opp elgitaren på nytt, men det ble aldri til. :P Prøvde å improvisere elgitar-biten, men litt ustø på skalaer og sånt, så ble noen noter her og noen noter der. :P

Jeg føler litt at det er to forskjellige sanger, en rolig i starten, og så er det en med litt mer trøkk mot slutten. Så jeg tenkte at for at ikke kontrasten skulle bli for stor, så holdt jeg litt igjen mot slutten. Men er helt enig med at det kunne vært interessant å få litt mer guff på slutten.

Kan ordne et opptak uten elgitar, men må over på den stasjonære dataen, så det får bli i morgen :) Kan sende deg en PM i løpet av morgendagen? ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.